- Makaleler
- 1
Sürücüleri kontrol edin aynı mı diyeMantıklı geldi ama izledipin videolarda yek Windows üzerinde 3 kartı 50 mh da kazdırıyor.
Sürücüleri kontrol edin aynı mı diyeMantıklı geldi ama izledipin videolarda yek Windows üzerinde 3 kartı 50 mh da kazdırıyor.
Ayrıca dediğiniz durum 3060 geçerli değil.Anakarta göre 44 yada 48 lane olan CPU gerekebiliyor.Mining için hocam işlemcinin önemi olmaması gerek 200 TL'lik işe yaramaz bir işlemci bile kullanıyorlar.
BIOS üzerinde PCI-e slotlarının ayarını yapmanız gerek. 8+8 olarak çalıştırıp ayrıca M.2 SSD takmamanız gerek. 2'sini aynı monitöre takmak çözüm olacağını zannetmiyorum. Bir arkadaşın dediği gibi HDMI adaptör takmanız gerek. Forumlarda bu şekilde yapılıyor.
BIOS üzerinde PCI-e slotlarının ayarını yapmanız gerek. 8+8 olarak çalıştırıp ayrıca M.2 SSD takmamanız gerek. 2'sini aynı monitöre takmak çözüm olacağını zannetmiyorum. Bir arkadaşın dediği gibi HDMI adaptör takmanız gerek. Forumlarda bu şekilde yapılıyor.
Bios üzerinden 8+8 seçsen de ikinci kartı taktığında x4 olarak çalışacaktır.Kendin de aşağıdaki listeden 3060 mining için destek listesinden x2 yada x4 3060 destekleyen anakartları görebilirsin.Aradığım cevabı buldum anlaşılan benim anakartta 8+8 seçeneği var ama yine de kazmıyordu ikinci slot HDMI Simulator almak kolay iş bir deneyeyim M.2'yi çıkartım bu şekilde yardımın için şimdiden teşekkür ederim.
Resimdeki ayarlara göre 8+8 seçtim diğerlerini Auto yaptım ne yaptıysam alttaki giriş mining blok yedi.
Aynı durumu yaşadım çok uğraştım 2 adet 3060'ın her birinden 50 mh almak için fakat olmadı günlerce sabah akşam denemeler yaptım fakat nafile en sonunda kartın birini satıp 3070 almıştım. Anakart sorunsuz destekliyordu hatta 2. bir uyumlu anakart ile de denedim fake HDMI de vardı hatta 2. bir monitör takarak ta denedim fakat sonuç nafile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.