2 adet 3060 ile nasıl mining yapılır?

hocam bir sürü rtx 3090 almak yerine antminer ın son çıkan ethereum mining cihazını alabilirsiniz 250 bin tl civarı diye biliyorum 3000 mhs hız veriyor

Merhaba 3060 lari nasil calistirdiginizi merak ettim sorunu nasil cozdunuz. Arastirdigim kadariyla riser ile calismiyor deniyor. Fakr hdmi ile denedinizmi. Ben de suan 3060 ti ile kazim yapiyorum pcie16x slotuna takili fakat 4 adet 3060 siparis ettim birkac gune elimde olucak nasil calistiracagimi bilemiyorum. Riser ile fake hdmi takinca calisirmi

Evet söylediğiniz doğru ben de 2 tane 3060 aldım uygun anakart bakıyorum 2 tane X8 destekli PCI Express yuvası olduğu zaman tam verimle kazıyor araştırmalarıma göre bu özelliklerde bir tek MSI Z170A Gaming Pro modelini bulabildim ama o da satışta yok şu an önerebileceğiniz bir anakart var mı?

MSI X470 Gamıng Plus Max, bende 2 3060 kullanıyorum mining için bir sorun yaşamadım şu ana kadar.
MSI X470 Gamıng Plus Max, bende 2 3060 kullanıyorum mining için bir sorun yaşamadım şu ana kadar.
birde tavsiye 2. ekran kartı için bir hdmi dummy plug alın yoksa mh değeri yarı yarıya düşüyor ve hiç bir şekilde düzelmiyor hdmi dummy dışında.

Elimde 2 tane dummy plug var bu anakartla iki ekran kartından da 50 mh'mı alıyorsunuz? Hangi işlemci kullanıyorsunuz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…