Soru gayet açık arkadaşlar. 2 Adet ''Corsair Vengeance LPX 3000 MHz 8 GB DDR4 RAM'' satın alsam, dual kit çalışır mı?
Hayır öyle bir şey yok. Farklı marka RAM'ler de uyumlu olması durumunda dual çalışır. Fakat aynı RAM'lerden 2 adet almak uyumlu çalışması açısından daha iyidir.Arkadaşım dual RAM'lerin birlikte üretildiğini, 2 adet single alırsam ikisininde single çalışacağını söylüyor. Emin olamıyorum.
Arkadaşım dual RAM'lerin birlikte üretildiğini, 2 adet single alırsam ikisininde single çalışacağını söylüyor. Emin olamıyorum.Çalışır, alabilirsiniz.
Hayır öyle bir şey yok. Farklı marka RAM'ler de uyumlu olması durumunda dual çalışır. Fakat aynı RAM'lerden 2 adet almak uyumlu çalışması açısından daha iyidir.Arkadaşım dual RAM'lerin birlikte üretildiğini, 2 adet single alırsam ikisininde single çalışacağını söylüyor. Emin olamıyorum.
Sağolun teşekkür ederim... Ya bi tarafa bakıyorum 2'li aynı RAM 530 TL, bi tarafa bakıyorum tek RAM 220 TL. O yüzden kafamı çok kurcaladı sordum foruma. Bu arada bu RAM'i almak isteyen varsa bu gece saat 20:00'da incehesap sitesinde bu RAM'ler indirime girecek. Haberiniz olsun.Arkadaşın çok biliyor galiba ! Sorun olmaz rahatlıkla kullanabilirsin kaç yıl aynı 2 adet Single RAM'i Dual Channel olarak kullandım.
Peki konu sahibinin arkadaşına "yanlış bilgilendirme" atmamız yok mu ?Hayır öyle bir şey yok. Farklı marka RAM'ler de uyumlu olması durumunda dual çalışır. Fakat aynı RAM'lerden 2 adet almak uyumlu çalışması açısından daha iyidir.
Aynı RAM'leri kullanıyorum. 2'si de single ve dual çalışıyor.
Eki Görüntüle 449440
Eki Görüntüle 449442
Valla benim bilgisayarımda yıllardır tek slot 2GB RAM mevcut, 9 ay önce kendim ikinci el RAM sipariş ettim 1 GB. Taktım kullanıyorum 3 GB RAM'im oldu, benim RAM'lerimde Dual Channel çalışıyor bePeki konu sahibinin arkadaşına "yanlış bilgilendirme" atmamız yok mu ?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.