Misafirler için ayrı bir misafir ağı kurgulanabilir diye düşünüyorum. Network konusunda bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir ya da internette araştırabilirsin. Bence resetle ve dedikleri gibi sorun olursa çağır gelip yapsınlar neden böyle bir sorun olduğunu, bunun olmaması gerektiğini söyleyerek çözümü sana aktarmalarını isteyebilirsin.Eve gelen misafirler istediğinde ayıp olmasın diye veriyorum şifreyi en son geldiklerinde 8 kişi birden bağlandılar onlar daha önce ortak Wi-Fi ağına bağlanıp sonra bizim Wi-Fi'ya bağlanırsa hacklenme riskim var mı şifreyi bilmiyorum dediğimde de QR kodla bağlanırım diyorlar.
Modemi resetleyemem interneti kurmaya gelenler resetlersek sadece biz gelip tekrar ayarlayabiliriz sakın resetlemeyin demişlerdi eğer daha önce ortak Wi-Fi ağına bağlandılarsa ne yapmam gerek resetlemek dışında bu arada modem arayüzüne erişimim var oradan yapabileceğim bir şey varsa.
Hocam sen çok kafaya takıyorsun ha OKB olabilir misiniz?
Misafirler için ayrı bir misafir ağı kurgulanabilir diye düşünüyorum. Network konusunda bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir ya da internette araştırabilirsin. Bence resetle ve dedikleri gibi sorun olursa çağır gelip yapsınlar neden böyle bir sorun olduğunu, bunun olmaması gerektiğini söyleyerek çözümü sana aktarmalarını isteyebilirsin.
Misafirler için ayrı bir misafir ağı kurgulanabilir diye düşünüyorum. Network konusunda bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir ya da internette araştırabilirsin. Bence resetle ve dedikleri gibi sorun olursa çağır gelip yapsınlar neden böyle bir sorun olduğunu, bunun olmaması gerektiğini söyleyerek çözümü sana aktarmalarını isteyebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.