2 adımlı doğrulama olan bir Gmail'in çalınma ihtimali var mı?

Hocam sen çok kafaya takıyon ha OKB olabilir misiniz?

Eve gelen misafirler istediğinde ayıp olmasın diye veriyorum şifreyi en son geldiklerinde 8 kişi birden bağlandılar onlar daha önce ortak Wi-Fi ağına bağlanıp sonra bizim Wi-Fi'ya bağlanırsa hacklenme riskim var mı şifreyi bilmiyorum dediğimde de QR kodla bağlanırım diyorlar.

Modemi resetleyemem interneti kurmaya gelenler resetlersek sadece biz gelip tekrar ayarlayabiliriz sakın resetlemeyin demişlerdi eğer daha önce ortak Wi-Fi ağına bağlandılarsa ne yapmam gerek resetlemek dışında bu arada modem arayüzüne erişimim var oradan yapabileceğim bir şey varsa.
Misafirler için ayrı bir misafir ağı kurgulanabilir diye düşünüyorum. Network konusunda bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir ya da internette araştırabilirsin. Bence resetle ve dedikleri gibi sorun olursa çağır gelip yapsınlar neden böyle bir sorun olduğunu, bunun olmaması gerektiğini söyleyerek çözümü sana aktarmalarını isteyebilirsin.

Hocam sen çok kafaya takıyorsun ha OKB olabilir misiniz?

Olabilir Gmail hesaplarımın her hafta şifresini değiştiriyorum her gün en az 2-3 kere kontrol ediyorum mailimi 1 gün bakmasam kendimi iyi hissetmiyorum. Hesaplarımın güvenliğiyle ilgili çok takıntım var. Şifrem 30 harf sayı ve özel harflerden oluşuyor tüm 2 adımlı doğrulama seçenekleride aktif Riot Steam hesaplarınıda içim rahat etmediği için ayda 1 değiştiriyorum onlardada tüm doğrulama şeyleri aktif. Eskiden ayda 1 kontrol ederdim yakın zamanda Epic Games hesabımda rockstara link yaptığım Gmail'im çalındı rockstara ticket falan attım kurtardım o günden sonra takıntı olmaya başladı. Pinterest hesabıma giriş sağlandı Manisa'dan bunun gibi birçok şey yaşadım. Steam hesaplarımın kurtarma kodlarını bile ezberledim.

Misafirler için ayrı bir misafir ağı kurgulanabilir diye düşünüyorum. Network konusunda bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir ya da internette araştırabilirsin. Bence resetle ve dedikleri gibi sorun olursa çağır gelip yapsınlar neden böyle bir sorun olduğunu, bunun olmaması gerektiğini söyleyerek çözümü sana aktarmalarını isteyebilirsin.

Misafir ağı benim yapabileceğim bir şey mi yoksa interneti kuranlarınmı yapabileceği bir şey.

Misafir ağını buradan mı oluşturacağım?

Misafir ağını buradan mı oluşturacağım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240718_102833_Chrome.jpg
    Screenshot_20240718_102833_Chrome.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı