2 ay kalan taahhüt varken Millenicom’a geçmek

Almazlar. Ya bütün indirimler ya kalan internet ücretin. Hangisi daha ucuza geliyorsa onu almak zorundalar.
Yani 200₺ alacaklar öyle mi?
Ya da sözleşmede belirli bir bedel yazıldıysa onu da alabilirler. Eğer yoksa bu iki kritere bakılıyor.
Sözleşmemi hiçbir türlü bulamıyorum. Selfy evde internet paketini kullanıyorum.
 
Milleni'ye geçmeden 2 kere düşün bence. Senin gibi çok hevesliydim geçerken ama geçtikten sonra ping dalgalanmaları mı dersin, kesintiler mi dersin, müşteri hizmetlerine 30-40 dk bağlanamamak mı dersin. Önceki kullandığım ISS'lerde aynı sorunları yaşamıyordum. Yarın NetSpeed firmasına geçmeyi düşünüyorum. (TürkNet firmasından da mutluydum ancak müşteri hizmetleri olmayınca en ufak bir sorunun çözümü için bile 1, 2 gün bekliyorsun.)
 
Şu ana kadar faydalandığınız indirim miktarı, diyelim ki 100 liralık paket kullanıyorsunuz indirimsiz tutarı ise 200 TL. 22 ay boyunca kullandıysanız (200-100)x22 = 2200 TL olarak bulunur. Diğer hesap ise geriye kalan ödeme tutarı, paketin indirimsiz fiyatı ile kalan ay sayısı çarpılır. Örneğin 200 TL'lik paket için 2x200 = 400 TL olarak belirlenir. Bu tutarlardan hangisi düşük ise onun ödemesini yaparsınız.
 
Bu arada yukarıda bir arkadaşın mesajına denk geldim; ''Milleniye geçmeden önce 2 kere düşün bence'' yazmış. Hâli hazırda Türk Telekom kullanıyorsunuz yanlış anlamadıysam. Eğer Türk Telekom altyapısı ile herhangi bir kopma, ping vs. gibi sorunlar yaşamadıysanız Milleni değil de Türknet öneririm ben size. Ben şahsen Türknet 100 Mbps paketini kullanıyorum. Türknet eğer yüksek hızda internet alacaksan (min. 35 Mbps) en iyi seçenek gibi gözüküyor. Türk Telekom'da sıkıntı yaşamayanlar Türknet'te de teknik sıkıntılar yaşamıyor. Hem Milleni'ye göre daha ucuzdur diye tahmin ediyorum Türknet.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı