2 ayda LGS kazanılır mı?

Herkese selamlar. Şu anda matta 2-3, fende 3-4, Türkçede 0-1 yanlış arasında gidip geliyorum. LGS'de 475 puan üstüne çıkabilir miyim sizce?
Oğlum 2 3 derken netten bahsediyosun sandım .D Kanka son saniye bişey başaramam diyip salanlar çok oluyo gayet güzel yaparsın disiplini bozmazsan. Ben en yüksek 478 görmüştüm o da çok saçma dandik bi denemeydi. Lgs de 486 yaptım şu an Atatürk anadolu lisesindeyim. Ankaranın cemaat ve idari sıkıntıları olmayan en iyi lisesi. Şahsen sınava girerken meslek yazarım diye düşünüyodum. Yani kısaca başarırsın. Hatta 500 bile yaparsın. Ben dümenden çalıştım sene boyu.

Son denemem
Türkçe 15/5 Genelde 17-18
İnklap din 7/3
İngilizce full
Mat 16/4
Fen 18/2. Puan 423

Hedefim 445 sizce 2 ayda olur mu? Umutsuzum ne önerirsiniz?

Hocam fen ve türkçeden branş denemeleri alın. Mattaki yanlışlarınız konu eksiği mi yoksa başka bir şey mi?
Teşekkür ederim. Branş demelerim var çözüyorum. Fende genelde 19/1 yapıyorum. Türkçe ise pek 15 e dusmuyorum. 17-18 genelde. Matematik ise bu sınavda 2 soru dikkatten kaçtı.

Hangi denemeleri önerirsiniz?
Hocam fen ve türkçeden branş denemeleri alın. Mattaki yanlışlarınız konu eksiği mi yoksa başka bir şey mi

Teşekkür ederim. Branş demelerim var çözüyorum. Fende genelde 19/1 yapıyorum. Türkçe ise pek 15 e dusmuyorum. 17-18 genelde. Matematik ise bu sınavda 2 soru dikkatten kaçtı.

Hangi denemeleri önerirsiniz?
Hocam matematikte hep dikkat hatası yapıyorsanız bol bol soru ve branş denemesi çözmeniz lazım.
Hocam Elit Karma,3D ve Sinan Kuzucu öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı