2 ayda TYT biter mi?

burwak58

Hectopat
Daha fazla  
Hedefim bilgisayar veya elektrik okumak. YKS sınavına 2 ay kaldı. Mat temelim sıfır, AYT'ye çalışsam mı bilmiyorum. Günde 5-6 saatlik çalışma zamanım var. TYT 30 net geliyor. AYT'ye çalışsam mı bilmiyorum. Vakit kaybı olur mu benim için? 2 yıllık okuyup rahat edeceğimi düşünüyorum. Ama AYT'ye de çalışsam mı bilmiyorum. 2 ayda çok zor geliyor. Yorumlarınızı bekliyorum.

AYT'ye sıfırdan başlayacaksanız 4 saat uyumanız geri kalan sürede tamamen ders çalışmanız gerekiyor.

Sadece TYT çalışırsanız daha rahat edersiniz.

2 yıllık bölümleri kazanmak için 2 ay yeter de 4 yıllık mühendislikler şu an için imkansız gibi duruyor.

Evet bana da öyle geliyor. Ama ufak bir hesap yapınca AYT 30 net 350-400k sıralamaya atıyor. Bu da kafamı karıştırıyor.

AYT'ye sıfırdan başlayacaksanız 4 saat uyumanız geri kalan sürede tamamen ders çalışmanız gerekiyor.

Anlıyorum, benim de düşüncem bu yöndeydi. Teşekkür ederim.

2 aylık bir sürede 60-70 nete çıkabilir miyim?

Evet bana da öyle geliyor. Ama ufak bir hesap yapınca AYT 30 net 350-400k sıralamaya atıyor. Bu da kafamı karıştırıyor.

AYT den de yapabileceğiniz kısımlara bir bakın bence ufaktan. Hiç yoktan denemiş olursunuz.

2 aylık bir sürede 60-70 nete çıkabilir miyim?
Size bağlı ama şunu söylemek gerekiyor ki çok çalışmanız lazım. Siz çalıştıktan sonra gerisi gelir zaten.

Konu eksiğiniz varsa bildiğiniz konuları içeren denemeleri de çözmeye başlamanız iyi olur. Konuya göre ayrılan deneme çok olmadığı için belki 9 veya 10. sınıf denemelerinin döneme göre olanlarını çözebilirsiniz. Eksiğiniz yoksa deneme çözmeye de başlayın bence yavaştan.

Sadece TYT matematik bile zor biter. Çok geç kalmışsınız.

Hedefim 50-60 net arası.Yapılabilir olduğunu düşünüyorum.

AYT'den de yapabileceğiniz kısımlara bir bakın bence ufaktan. Hiç yoktan denemiş olursunuz.

Size bağlı ama şunu söylemek gerekiyor ki çok çalışmanız lazım. Siz çalıştıktan sonra gerisi gelir zaten.

Konu eksiğiniz varsa bildiğiniz konuları içeren denemeleri de çözmeye başlamanız iyi olur. Konuya göre ayrılan deneme çok olmadığı için belki 9 veya 10. sınıf denemelerinin döneme göre olanlarını çözebilirsiniz. Eksiğiniz yoksa deneme çözmeye de başlayın bence yavaştan.

En iyisi AYT'ye hiç bulaşmayayım. Günde 5-6 saat anca çalışabiliyorum. Meslek lisesi öğrencisiyim zamanım olamıyor.

Hedefim 50-60 net arası.Yapılabilir olduğunu düşünüyorum.

En iyisi AYT'ye hiç bulaşmayayım. Günde 5-6 saat anca çalışabiliyorum. Meslek lisesi öğrencisiyim zamanım olamıyor.
Bu arada meslek lisesindeyseniz kendi alanınızla ilgili bir önlisans bölümünü tercih ederseniz ek puan alabiliyorsunuz diye biliyorum.

Bu arada meslek lisesindeyseniz kendi alanınızla ilgili bir ön lisans bölümünü tercih ederseniz ek puan alabiliyorsunuz diye biliyorum.

Evet öyle, bilgisayar programcılığı düşünüyorum. Ortalama sıralama şu şekil; 250K-800k arası değişiklik gösteriyor.(İstanbul içi devlet-vakıf)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı