2 ayda YDT netleri ne kadar artar?

Skeiry

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bu sorum dilci arkadaşlara. Şu anda 20-30 arası YDT yapıyorum dershanede denemelere yeni başladık. Sizce 2 ayda sınava kadar YDT netimi nereye kadar çıkartabilirim? Tavsiyeleriniz var mı? Haftada 2 tane kurumda YDT denemesi yapıyoruz ekstra olarak 1 tane de ben kendime yapıyorum. Yaptığım denemelerin cevaplarına baktıktan sonra gün boyu denemedeki yanlışlarıma baksam ve bilmediğim kelimeleri not alsam yararı olur mu?

Arkadaşlar merhaba, bu sorum dilci arkadaşlara. Şu anda 20-30 arası YDT yapıyorum dershanede denemelere yeni başladık. Sizce 2 ayda sınava kadar YDT netimi nereye kadar çıkartabilirim? Tavsiyeleriniz var mı? Haftada 2 tane kurumda YDT denemesi yapıyoruz ekstra olarak 1 tane de ben kendime yapıyorum. Yaptığım denemelerin cevaplarına baktıktan sonra gün boyu denemedeki yanlışlarıma baksam ve bilmediğim kelimeleri not alsam yararı olur mu?

Burada kelime haznen çok önemli hocam bir de ekleri çok iyi bilmen lazım istersen 500 soru çözüp 500'ü doğru olsun gerçek sınavda daha acayipi gelince insan afallıyor çokça kelime öğrenmeye bakın bu zamanda ben dilden girmeyeceğim sınava tabii ama İngilizcem B2 seviye şu an ve inanmayacaksanız kesinlikle hadi oradan diyeceksiniz ama İngilizceyi resmen Translate'den merak ettiğim kelimeleri sorarak öğrendim telafuzlarını dahil ve şuna İngiliz aksanı bile yapabiliyorum en önemli dediğim gibi kelime haznesi ve daha çok kelime görmek ve Türkçesini iki anlamıyla öğrenmek.

Kelime haznenin dışında her sene YDT'den tökezleyenlerin her zaman gramer eksiği vardır. Gramerin mantığını gerçekten ana dilin gibi çözemesen bile mantığını anlarsan üzülmezsin.

60'a kadar çıkabilir, imkansız değil. Çeviri ve diyalog sorularının hepsini doğru yapsan, en az oradan 15 net var.

Herkes çok eksik cevaplar vermiş. Öncelikle yapman gereken, gramerdeki eksiklerini belirlemek ve bunları konu anlatımlarıyla birlikte gidermek. Her hafta en az üç kez deneme çözmelisin. Bilmediğin kelimeleri, İngilizce eş anlamlılarıyla birlikte bir kelime defterine yaz. Gramer, en az kelime bilgisi kadar önemlidir. Zaten artık yumurta kapıya dayanmış, elinden gelenin en iyisini yapmalısın. 60 nete bile çıkabilirsin, hiç belli olmaz.

Herkes çok eksik cevaplar vermiş. Öncelikle yapman gereken, gramerdeki eksiklerini belirlemek ve bunları konu anlatımlarıyla birlikte gidermek. Her hafta en az üç kez deneme çözmelisin. Bilmediğin kelimeleri, İngilizce eş anlamlılarıyla birlikte bir kelime defterine yaz. Gramer, en az kelime bilgisi kadar önemlidir. Zaten artık yumurta kapıya dayanmış, elinden gelenin en iyisini yapmalısın. 60 nete bile çıkabilirsin, hiç belli olmaz.

Hocam 65-69 falan yapıyorum kalan sürede 75 olabilir mi acaba ya?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı