2 Bad Sector bulunan HDD iade edilmeli mi?

• Konuyu başlatan Lyrinx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 2.931
Ettim, yüksek ihtimalle aynı HDD'den bir daha alacağım. Geldiği anda test yapacağım, sağ ol yardımın için :)
Hocam sorun HDD'de değil. Ya kargolarken kötü koşullarda getirildi, ya da satıcı 2. el(rebanded deniliyor sanırım) malı 0 diye sattı. HDD tarafında bazen böyle olaylar oluyordu.

Çünkü normal şartlarda kaliteli HDD olur WD Blue.

Onun hakkında bir bilgim yok. Ama nerede olursa olsun bad sector tehlikelidir.
Doğru karar hocam.
İade edin gitsin.
İade etme şansı varken etmelisin.

Ek olarak HD Tune bir sürümü sıkıntılı. Son sürümü galiba. Sürüm olarak emin değilim.

Low Level Format ile biraz iyi duruma getirebilirsiniz aslında. Ama işte iade etmek varkene uğraşmaya değmez.

Aslında birkaç şey daha yapabilirsiniz.

En iyi seçenek iade etmek kalıyor.
Bence de iade edin hocam.
Son sürümünde bir sıkıntı yok.
Hocam sorun HDD'de değil. Ya kargolarken kötü koşullarda getirildi, ya da satıcı 2. el(rebanded deniliyor sanırım) malı 0 diye sattı. HDD tarafında bazen böyle olaylar oluyordu.

Çünkü normal şartlarda kaliteli HDD olur WD Blue.
Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ancak bir şey daha soracağım, HDD 7 Ocak'ta yani 2 gün sonra teslim alınacak. Yarın yani 6 Ocağa kadar kullansam ve o günün akşamı HDD'yi çıkarsam iade işleminde bir sıkıntı olur mu? İlk defa bir ürünü iade edeceğim için soruyorum.

Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ancak bir şey daha soracağım, HDD 7 Ocak'ta yani 2 gün sonra teslim alınacak. Yarın yani 6 Ocağa kadar kullansam ve o günün akşamı HDD'yi çıkarsam iade işleminde bir sıkıntı olur mu? İlk defa bir ürünü iade edeceğim için soruyorum.
Sıkıntı olmaz hocam.

HD Tune'den health sekmesini paylaşabilir misiniz?
Sonra paylaşacağım, fazla uzun sürmez. Etiketleyerek mesajı düzenleyeceğim.
Sıkıntı olmaz hocam.
Teşekkür ederim desteğin için.
HD Tune'den health sekmesini paylaşabilir misiniz?
Dün Witcher 3 modlarıyla uğraştığım için unutmuşum, işte sekmenin görüntüsü böyle. Bir sorun var mı?
Ekran Görüntüsü (57).png

Sonra paylaşacağım, fazla uzun sürmez. Etiketleyerek mesajı düzenleyeceğim.

Teşekkür ederim desteğin için.

Dün Witcher 3 modlarıyla uğraştığım için unutmuşum, işte sekmenin görüntüsü böyle. Bir sorun var mı?
Ekran Görüntüsü (57).png
@Assecreed

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı