2 bin TL civarı klavye önerisi

Bu arada iyi bir klavye değil derken alınma hani aynısından bende var modlamak için almıştım. O yüzden modsuz halini karşıklaştırıyorum.

Biraz bakındım hoşuma gitmedi değil. Yazılımsal veya kalitesel bir sıkıntı yaşamayacaksam güzel bayağı.
Elimde var klavye yazılıma bile çok fazla bakmana gerek olacağını sanmıyorum makro ayarları yapacaksan o başka tabi.

Biraz bakındım hoşuma gitmedi değil. Yazılımsal veya kalitesel bir sıkıntı yaşamayacaksam güzel bayağı.

Aula F75 seviyesi bir klavye zaten. Bazı insanlar Aula'ya göre daha çok beğendikleri de oluyor. Sağlam ve kaliteli bir ürün normalde 2700TL satışı var ama düzenli indirime giren bir ürün 2000TL bandında çok da rakibi yok zaten.

Bu arada iyi bir klavye değil derken alınma hani aynısından bende var modlamak için almıştım. O yüzden modsuz halini karşıklaştırıyorum.

Elimde var klavye yazılıma bile çok fazla bakmana gerek olacağını sanmıyorum makro ayarları yapacaksan o başka tabii.

Aula F75 seviyesi bir klavye zaten. Bazı insanlar Aula'ya göre daha çok beğendikleri de oluyor. Sağlam ve kaliteli bir ürün normalde 2700TL satışı var ama düzenli indirime giren bir ürün 2000TL bandında çok da rakibi yok zaten.

Yok öyle antun kuntin değil iletim hızı ve kaliteden yana sıkıntı çıkarmadıysa bana kafi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yok öyle antun kuntin değil iletim hızı ve kaliteden yana sıkıntı çıkarmadıysa bana kafi.
Sıkıntı çıkarmaz. İlk videoda sesini dinleyebilirsin. Aula ile karşılaştırması var tam. 2. videodaki sesi tam doğru çıkmamış. İstersen beyaz seçenekleri de var.

Sıkıntı çıkarmaz. İlk videoda sesini dinleyebilirsin. Aula ile karşılaştırması var tam. 2. videodaki sesi tam doğru çıkmamış. İstersen beyaz seçenekleri de var.

Sağ ol dostum teşekkür ederim yardımın için.

Hocam Wraith'in sitesinden madlions mad68 he limited Edition amber Pro switch fakat ulugameste aynı klavye Gateron magneto switch aralarında neredeyse 1K fiyat farkı var değer mi?

Gateron magneto switch çok daha iyi olacaktır.

Hocam Wraith'in sitesinden madlions mad68 he limited Edition amber Pro switch fakat ulugameste aynı klavye Gateron magneto switch aralarında neredeyse 1K fiyat farkı var değer mi
Gateron swtich olarak çok daha kaliteli bu sana kalmış kendi sitesinde 10 dolar fark vardı herhalde. Ben şahsen Mad R aldım. Pro serisini bekleyemedim.
Sadece FPS oyunları oynayan bir oyuncu değilse manyetik bir klavyeye ihtiyacı yok.
Ayrıca ben fps oynamıyorum ama aldım çünkü daha uzun ömürlü, hissiyatı daha iyi geleceğin teknolojileri var ilerde mekaniği bi çok kişi değiştirmek isteyecek. Tuşa az basınca bi key tam basınca başka bi key atayabilir moba vs fps oynuyormuş. Bunun gibi çok iyi özellikler var Q ve E tuşuna RT arayabilir. Yine de kendisine kalmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı