Darmoshark M3S Max Wireless MouseKendime yeni mouse alıyorum, şu an Rampage specter R20 mouse kullanıyorum ve gidip gelme oluyor, kablosuz arıyorum, bütçem 2K aralığında.
Kendime yeni mouse alıyorum, şu an Rampage specter R20 mouse kullanıyorum ve gidip gelme oluyor, kablosuz arıyorum, bütçem 2K aralığında.
mouselar güzel gibi bilmiyorum ama tanıdık logitech gibi marka bide yazılımlı olsa fiyat çok mu artarDarmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse bunu öneririm.
Fareler güzel gibi bilmiyorum ama tanıdık Logitech gibi marka bir de yazılımlı olsa fiyat çok mu artar
Fareler güzel gibi bilmiyorum ama tanıdık Logitech gibi marka bir de yazılımlı olsa fiyat çok mu artar.
Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse bunu öneririm.
ben kablosuz kullanıcam bide bu darmoshark modeli ile r1 wireless pro max modeli arasındaki fark neLogitech'in güncel modelleri 6bin TL falan hocam zaten 4-5 tane modeli var. Bunlar da uzun zamandır piyasada olan modeller VXE serisinin kullanıcı deneyimlerine bakabilirsin. Kendi yazılımları var zaten.
Ben kablosuz kullanacağım bir de bu Darmoshark modeli ile R1 Wireless Pro Max modeli arasındaki fark ne
Ben kablosuz kullanacağım bir de bu Darmoshark modeli ile R1 Wireless Pro Max modeli arasındaki fark ne
Ben kablosuz kullanacağım bir de bu Darmoshark modeli ile R1 Wireless Pro Max modeli arasındaki fark ne.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.