2. diskteki Windows silinirse ne olur?

Buğra Tekinn

Femtopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm öncelikle bilgisayarımda 1TB hard disk vardı fakat bunu SSD ile değiştirdim. Windows vs. kuruldu.
Sonra SSD kızak olarak geçen parçayla hard diskimi taktım. İkisinde de Windows yüklü. Hard diskten Windows'u silersem sıkıntı yaşar mıyım?
Kurulum SSD ile yapıldı. Windows C'ye kuruldu şimdi E'den silersem sorun yaşar mıyım?

sdfgsdgdsfhg.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
@Shinya Kogami başlatmayı c den yapıyorum e diskini sonradan taktım.Farklı bir oyun indiriceğim fakat oyunun depolama alanı yüksek olduğu için E diskine indiremiyorum.Silersem sorun olurmu Yer konusuna gelirsek içinde steam ,csgo windows 10 p var o yüzden öyle açabileceğim yer kalmadı

Siz bence iki diskte takılıyken sıfırdan bir kurulum yapın. C diski ağzına kadar dolmuş.

@Shinya Kogami başlatmayı Cden yapıyorum e diskini sonradan taktım. Farklı bir oyun indiriceğim fakat oyunun depolama alanı yüksek olduğu için e diskine indiremiyorum. Silersem sorun olur mu yer konusuna gelirsek içinde Steam, CS:GO Windows 10 p var o yüzden öyle açabileceğim yer kalmadı.

Şunu kesin olarak teyit edelim o zaman. Siz e diski olmadan da bu bilgisayarı C diskinden açarak kullanıyordunuz? E diskini daha sonra taktınız yani depolama birimi olarak kullanıyorsunuz ama önceden de bu diski kullandığınız için içi dolu? Eğer bunlara evet diyorsanız e diskini biçimlendirin içinde ne varsa hepsi silinecektir. C diskine gelirsek de, tavsiyem CS:GO gibi oyunları e diskine kurabilirsiniz bence çünkü CS:GO falan çok da SSD isteyen bir oyun sayılmaz. Ben de HDD'ye kurdum sorunsuz oynuyorum. Hatta CP77'yi de HDD'ye kurdum gayet iyi çalışıyor. C diskini bu kadar doldurmanız yakın zamanda sisteminizin düzgün çalışmasını engelleyebilir.

Şunu kesin olarak teyit edelim o zaman. Siz e diski olmadan da bu bilgisayarı C diskinden açarak kullanıyordunuz? E diskini daha sonra taktınız yani depolama birimi olarak kullanıyorsunuz ama önceden de bu diski kullandığınız için içi dolu? Eğer bunlara evet diyorsanız e diskini biçimlendirin içinde ne varsa hepsi silinecektir. C diskine gelirsek de, tavsiyem CS:GO gibi oyunları e diskine kurabilirsiniz bence çünkü CS:GO falan çok da SSD isteyen bir oyun sayılmaz. Ben de HDD'ye kurdum sorunsuz oynuyorum. Hatta CP77'yi de HDD'ye kurdum gayet iyi çalışıyor. C diskini bu kadar doldurmanız yakın zamanda sisteminizin düzgün çalışmasını engelleyebilir.
Tamamdır Teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı