Kar taneleri
Decapat
Final dershanesine 2. dönemden sonra yazılsam LGS için ne kadar faydalı olur?
nasıl yani?Direkt LGS için dershaneye gidilmez.
Evde kapatamayacağın hiçbir konu yok.nasıl yani?
LGS için dershaneye binlerce lira para vermek pek mantıklı değil bence de. Kaldı ki Final o kadar da iyi bir dersane değil.nasıl yani?
LGS için dershaneye binlerce lira para vermek pek mantıklı değil bence de. Kaldı ki Final o kadar da iyi bir dershane değil.
Hocam naptınız ya.. 8.sınıfta 20-30 nasıl alabildiniz bilmiyorum ama, dersi dinleyip anlamaya çalıştığınıza emin misiniz?ama şuana kadar sınavlarım 20 30 arası
Şuan bende 8. sınıfım ve konuları önden görmek ve 2 kere dinlemek dışında bir katkısını görmedim. Zaten gittiğim yer çok iyi değil. Belki denemeler için gidilir sadece.Direkt LGS için dershaneye gidilmez.
yani eveet hatta çalıştıgımda oluyoHocam naptınız ya.. 8.sınıfta 20-30 nasıl alabildiniz bilmiyorum ama, dersi dinleyip anlamaya çalıştığınıza emin misiniz?
Çalışıp 20-30 aldıysanız aşırı büyük problem var demektir.. Gidin hocalarınızdan tekrar anlatmasını isteyin konuları. Böyle giderse %90'a falan girersiniz..yani eveet hatta çalıştıgımda oluyo
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.