2. el 1060 Coil Whine sonrası iade edilmeli mi?

Emre12345

Megapat
Daha fazla  
Ekran kartım MSI GTX 1060 6 GB. Galiba coil whine var. FurMark'da ve oyunlarda cızırtı sesi geliyor. Özellikle fareyi hareket ettirince bu ses daha da artıyor gibi geldi. Ortalama bir fiyata aldım. İade hakkım var. Sizce iade mi etmeliyim yoksa bu hali ile sorun yaratmaz mı? Ekran kartlarında yaygın bir duurm deniliyor. Alacağım farklı bir kartta da bu sorunu yaşamam muhtemel mi?

Coil Whine doğrudan karta sıkıntı çıkaracak bir durum değil. Performansına herhangi bir olumsuz durum yansıtmaz. Çok rahatsız oluyorsanız eğer iade edebilirsiniz. Şahsen kendi kartımda da bir miktar Coil Whine sesi geliyor ancak rahatsız edecek seviyede değil. Kulaklığı taktığımda unutuveriyorum.

Her kartta yaşama ihtimalin var. Ayrıca sebep PSU da olabiliyor. Rahatsız ediyorsa iade edip şansınızı deneyin.
Param güvende ile aldığım için kargo parasına üzüleceğim. Bazıları bu durum yaygın diyor bazıları değil diyor. Elimde gtx 1050 de var. Böyle bir sorun olmadı. Harici olarak yapabileceğim bir şey var mı bu konuda? Bu duruma az da olsa engel olacak bir şeyler.

2.el iade edilmez.
Sarı siteden aldım, hakkım var hocam.

Coil whine bir sorun bile değil artık normal bir şey.
Vallahi bilemedim. Özellikle oyunda fareyi hareket ettirince karşılaştım ekstra olarak Furmark'ta oldu. Yaygınlık derecesi ne kadar yüzdeye vurursak? İleriki günlerde ikinci el olarak satmaya kalksam sorun yaratır mı?

Coil Whine doğrudan karta sıkıntı çıkaracak bir durum değil. Performansına herhangi bir olumsuz durum yansıtmaz. Çok rahatsız oluyorsanız eğer iade edebilirsiniz. Şahsen kendi kartımda da bir miktar Coil Whine sesi geliyor ancak rahatsız edecek seviyede değil. Kulaklığı taktığımda unutuveriyorum.
Hocam bu durum PSU'dan da olabiliyor diyorlar. Öncesinde 1050 ekran kartını kullanıyordum. Böyle bir sorun yaşamadım. PSU'dan kaynaklanıyorsa ileride bir sorun yaratır mı sizce?

Son düzenleme:
Hocam bu durum PSU'dan da olabiliyor diyorlar. Öncesinde 1050 ekran kartını kullanıyordum. Böyle bir sorun yaşamadım. PSU'dan kaynaklanıyorsa ileride bir sorun yaratır mı sizce?
İhtimal doğrultusunda olabilir hocam. Güç kaynağınız kaç watt ve modeli nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı