gablov
Hectopat
Daha fazla
Selam,
Yakın zamanda (yakın zamanda diye diye 20 tane post açtık neyse devamıda gelir.) PC toplayacağım.
Karşımda iki seçenek var. 2. El 1080 Ti ya da sıfır bir RX 5700XT ekran kartı.
Amacım 1080P çözünürlükte bana uzun süre çoğu oyunu oynatabilmesi. Kartın zamanın geçmesi ile birlikte daha az geride kalması.
Eğer seçimim 1080 Ti olursa;
-Kartın garantisinin olmasına.
-Kutusunun olmasına (önemli sayılmaz sanırsam).
-Mining yapılmamış.
-Temiz bir kart olmasına.
-Faturasının olmasına.
Dikkat edeceğim. Fakat maalesef Türkiye'de yaşıyoruz. Her türlü bir yönden dolandırılma ihtimalimiz var her ne kadar temkinli de olsak.
-Sizce bu noktada bana daha çok dayanabilmesi ve performansı açısından 2. el 1080 Ti mi, sıfır RX 5700XT mi tercih etmeliyim?
-Şayet 2. el kart alacaksam nelere dikkat etmeliyim? Tavsiyeleriniz nelerdir? Mining yapılıp yapılmadığını nasıl anlarım?
(Sahibinden üzerinden elden alırım alacaksam.)
Yakın zamanda (yakın zamanda diye diye 20 tane post açtık neyse devamıda gelir.) PC toplayacağım.
Karşımda iki seçenek var. 2. El 1080 Ti ya da sıfır bir RX 5700XT ekran kartı.
Amacım 1080P çözünürlükte bana uzun süre çoğu oyunu oynatabilmesi. Kartın zamanın geçmesi ile birlikte daha az geride kalması.
Eğer seçimim 1080 Ti olursa;
-Kartın garantisinin olmasına.
-Kutusunun olmasına (önemli sayılmaz sanırsam).
-Mining yapılmamış.
-Temiz bir kart olmasına.
-Faturasının olmasına.
Dikkat edeceğim. Fakat maalesef Türkiye'de yaşıyoruz. Her türlü bir yönden dolandırılma ihtimalimiz var her ne kadar temkinli de olsak.
-Sizce bu noktada bana daha çok dayanabilmesi ve performansı açısından 2. el 1080 Ti mi, sıfır RX 5700XT mi tercih etmeliyim?
-Şayet 2. el kart alacaksam nelere dikkat etmeliyim? Tavsiyeleriniz nelerdir? Mining yapılıp yapılmadığını nasıl anlarım?
(Sahibinden üzerinden elden alırım alacaksam.)