2. el 1200 TL'ye iPhone 6 alınır mı?

Alınmaz hocam ben telefoncuya iphone 6'ımı 400 liraya sattım. Ama benimki baya kullanılmış, bataryası neredeyse ölü, kablosuz ağa çok zor bağlanan (genelde bağlanmayan), şarj girişinin yanındaki bir vidası çıkmış, düğmesi ve ekranı yan sanayi ile değiştirilmiş haldeydi. Yine de bu fiyata alınmaz. En fazla 700 tl verilebilir bence. Telefoncu bana şöyle demişti: 2. El temiz iphone 6s'i 600 liraya aldım 1000 liraya satacağım. Yani 1000 liraya iphone 6s bulunabiliyorken bunu almayın.

Alınmaz hocam ben telefoncuya iphone 6'ımı 400 liraya sattım. Ama benimki baya kullanılmış, bataryası neredeyse ölü, kablosuz ağa çok zor bağlanan (genelde bağlanmayan), şarj girişinin yanındaki bir vidası çıkmış, düğmesi ve ekranı yan sanayi ile değiştirilmiş haldeydi. Yine de bu fiyata alınmaz. En fazla 700 tl verilebilir bence. Telefoncu bana şöyle demişti: 2. El temiz iphone 6s'i 600 liraya aldım 1000 liraya satacağım. Yani 1000 liraya iphone 6s bulunabiliyorken bunu almayın.

Hocam telefona naptın? Hangi işkencelerden geçti😀

Bir de şunu da belirteyim. Telefona Jailbreak yapmak istiyorum iOS 15'te Jailbreak olmadığından iPhone 6 almayı düşünüyorum.

Alırken sürümünü sorabilirsiniz, her telefonu son sürümüne güncellemiyorlar. Mesela ben 2.el 6S telefon bakarken çoğu bulduğum telefon iOS 14-14.8 arasında idi. Ancak şunu belirteyim ki sadece Jailbreak için RAM+işlemci+uygulama desteğinden vazgeçilmez. Gerçekten pişman olursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı