2. el 800TL bilgisayar önerisi

mertrocky

Decapat
Daha fazla  
Kuzenim için 2. el bilgisayar bakıyoruz şehrimiz Denizli. Zula ve EBA için alacak. Denizli üzerinden bir bilgisayar linki atar mısınız?

Hocam parça parça toplayın direk sistem almayın ve acele etmeyin fırsat yakaladıkça alın fikir olsun diye bu videolara bakabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu fiyata gerçekten kaliteli bir bilgisayar bulacağınızı düşünmüyorum. Turbox gibi markalara bile insanlar 1.000 TL veriyor. Zula ve EBA kaldıracak öyle bir bilgisayar bulmanızın zor olduğunu düşünüyorum. Fiyatı arttırma şansınız var mıdır?

Düzenleme: Size atılan bilgisayarları inceledim ama yine de fazla ucuza alacağınız bir bilgisayarın ikinci el olmasına rağmen ne kadar iyi çalışacağı hakkında tereddütlerim var.

Zula performansını bilemem ama EBA için kullanılabilir. 1 GB ekran kartı ve 4 GB RAM ile akıcı şekilde oynayabiliyordum 1 sene kadar önce. Bütçeniz çok düşük. Üstteki arkadaşın dediği parça parça toplama olayı da tamamen şans işi. Bit pazarına bakabilirsiniz ama ikinci el zaten büyük risk taşırken parça parça toplamak bu riski katlar.

Bu fiyata gerçekten kaliteli bir bilgisayar bulacağınızı düşünmüyorum. Turbox gibi markalara bile insanlar 1.000 TL veriyor. Zula ve EBA kaldıracak öyle bir bilgisayar bulmanızın zor olduğunu düşünüyorum. Fiyatı arttırma şansınız var mıdır?

Aslında ekran kartı var GT420, işlemci bayağı kötü sadece işlemci değiştirsek?

Core 2 Duo E7300 topla işlemci 30TL vardı internette bizzat ben kullanıyorum şu an sana yazdığım Bilgisayar'da uyumlu anakart çok 100TL bile var 100+30=130 HDD 150TL vardı 500GB en son etti 280TL ekran kartı Mobility Radeon araştır bir keresinde Mobility Radeon 5850 falandı sanırım 100TL bulmuştum 380TL iyi bir PSU ve RAM bulursanız 800TL'yi geçmez diye tahmin ediyorum.

GTA 4.
Rules of Survival gibi oyunları açıyor internette E7300 ile GTA 5 oynayan bile var.

Core 2 Duo E7300 topla işlemci 30TL vardı internette bizzat ben kullanıyorum şu an sana yazdığım Bilgisayar'da uyumlu anakart çok 100TL bile var 100+30=130 HDD 150TL vardı 500GB en son etti 280TL ekran kartı Mobility Radeon araştır bir keresinde Mobility Radeon 5850 falandı sanırım 100TL bulmuştum 380TL iyi bir PSU ve RAM bulursanız 800TL'yi geçmez diye tahmin ediyorum.

GTA 4.
Rules of Survival gibi oyunları açıyor internette E7300 ile GTA 5 oynayan bile var.
E7500 Geforce 9500Gt 1000tl satıyor nasıl?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı