2. el AOC-34-CU34G2-BK-100HZ-1MS alınır mı?

• Konuyu başlatan Sedus
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 540

Sedus

Megapat
Daha fazla  
Merhaba başlıkta göründüğü üzere bu monitör ikinci el olarak alınır mı? 3500 TL kadar indirdi fiyatı bir adet ölü piksel varmış ve 1 yıl vatan garantisi ve kutusu mevcutmuş. Oyun oynarken sıkıntı yaşar mıyım veya fiyat iyi mi sizce? Veya ikinci el almak yerine başka bir önerisi var mı?

Merhaba başlıkta göründüğü üzere bu monitör ikinci el olarak alınır mı? 3500 TL kadar indirdi fiyatı bir adet ölü piksel varmış ve 1 yıl vatan garantisi ve kutusu mevcutmuş. Oyun oynarken sıkıntı yaşar mıyım veya fiyat iyi mi sizce? Veya ikinci el almak yerine başka bir önerisi var mı?

3.500 TL'ye ya da 4K verebiliyorsan güzel bir 240Hz 27 inch varsa onlardan almanı araştırmanı tavsiye ederim.

3.500 TL'ye ya da 4K verebiliyorsan güzel bir 240Hz 27 inch varsa onlardan almanı araştırmanı tavsiye ederim.
Bir adet ölü piksel var orijinal fiyatı 7200 TL adam 3500 kadar indirdim ve bir yıl garantisi ve kutusu var başka önerin var mı hocam bildiğin bir model

Bir adet ölü piksel var orijinal fiyatı 7200 TL adam 3500 kadar indirdim ve bir yıl garantisi ve kutusu var başka önerin var mı hocam bildiğin bir model.

Dostum her şeyin fiyatı uçtuğu için yorum yapamıyorum bu ekonomide çünkü millet 144Hz monitöre 2.5k para veriyorlar ekonomiden dolayı gerçekten çok kötü eskiden o fiyatlara IPS bile alnıyordu yeni bir konu açıp 240Hz 4K ya da 3.5 var mı bilmiyorum bir konu açmanızı öneririm.

Dostum her şeyin fiyatı uçtuğu için yorum yapamıyorum bu ekonomide çünkü millet 144Hz monitöre 2.5k para veriyorlar ekonomiden dolayı gerçekten çok kötü eskiden o fiyatlara IPS bile alnıyordu yeni bir konu açıp 240Hz 4K ya da 3.5 var mı bilmiyorum bir konu açmanızı öneririm.
Peki linkini attığım monitör 2k mi 4k mi hocam

Peki linkini attığım monitör 2K mi 4K mi hocam.

Evet monitör 4K ama senin sistem 4K kaldırır mı eğer dersinki çözünürlüğü 2K düşürürüm OLED'e takılabilirsin. Monitör güzel hocam sıkıntı yok ama Hz çok düşük ve rekabetçi oyunlara önem veriyorsan o yüzden o fiyatlara 240Hz varsa en kötü 165Hz olsun altını almanı kesinlikle önermem. Rekabetçi kasıyorsan herhangi bir oyunda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı