2.el Arctis 5 2019 alınır mı?

Executorr

Hectopat
2.el Arctis 5 alınır mı yoksa 150TL daha uyguna Razer BlackShark V2 X 0 olarak mı almalıyım? Oyun ve müzik karışık saatlerce vakit geçiriyorum PC başında, o yüzden rahat olması benim için önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olabilir hala kulaklık soruşturuyorum 3-4 model arasında kaldım :D Fena yardıma ihtiyacım var...
Blackshark v2 x al geç, arctis 5 1200TLye degmez. Sohbet yayını yapan zengin yayıncılar alıyor genelde, ha cok zenginsen yapıstır steelseries ne diyeyim :D Hangi kulaklıkların arasında kaldın?

Blackshark V2 X al geç, Arctis 5 1200TL'ye degmez. Sohbet yayını yapan zengin yayıncılar alıyor genelde, ha cok zenginsen yapıstır SteelSeries ne diyeyim :D hangi kulaklıkların arasında kaldın?

V2 X de Razer THX desteği bulunmadığı için tereddütteyim. 0 olarak V2 X düşünüyorum.2.el düzgün denk gelirsem ise Arctis 5 2019, Arctis 1 Wireless, Blackshark V2 arasındayım şu anlık.Corsair void falan eledim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı