2. el ASUS Radeon RX 470 4 GB ekran kartı alınır mı?

furkannnn00

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2. el ekran kartı sipariş ettim. Hayalim YouTuber olmak. Kendime video çekmem için bu ekran kartını sipariş ettim. Bütçem yoktu. Aldığım ekran kartına dair testler vb. fotoğrafları var. GTA 5 gibi oyunlarda bu ekran kartı ile kaç FPS alırım ve bu ekran kartı alınır mı sizce?
Bu arada adam test videosu da attı. Valorant'ta 230 FPS falan alıyordu. Video atamadığım için söylemek istedim.
Ve Furmark testi ise 65 derecede, hatta daha azlarda idi.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-06-12 213603.png
    Ekran görüntüsü 2023-06-12 213603.png
    333,5 KB · Görüntüleme: 53
  • Ekran görüntüsü 2023-06-12 213612.png
    Ekran görüntüsü 2023-06-12 213612.png
    302,7 KB · Görüntüleme: 88
  • Ekran görüntüsü 2023-06-12 213629.png
    Ekran görüntüsü 2023-06-12 213629.png
    1,8 MB · Görüntüleme: 52
  • Ekran görüntüsü 2023-06-12 214326.png
    Ekran görüntüsü 2023-06-12 214326.png
    396,4 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 2. el ekran kartı sipariş ettim. Hayalim YouTuber olmak. Kendime video çekmem için bu ekran kartını sipariş ettim. Bütçem yoktu. Aldığım ekran kartına dair testler vb. fotoğrafları var. GTA 5 gibi oyunlarda bu ekran kartı ile kaç FPS alırım ve bu ekran kartı alınır mı sizce?
Bu arada adam test videosu da attı. Valorant'ta 230 FPS falan alıyordu. Video atamadığım için söylemek istedim.
Ve FurMark testi ise 65 derecede, hatta daha azlarda idi.

Mining yapmılmış mı kartla.

Ve Furmark testi ise 65 derecede, hatta daha azlarda idi.
Öncelikle attığın GPU modeli Mining modeli yani ASLA alınmaz. 2. Olarak ise VALORANT CPU oyunu yani FPS yükseltmek istiyorsan GPU değil CPU satın alman gerekir.

Ve FurMark testi ise 65 derecede, hatta daha azlarda idi.

Dostum bu kart Mining Edition sadece DVI çıkışı var ve normal RX 470'lere göre performansı bir tık daha düşük olur ayrıyeten bu kart minigcilerin göz bebeği fotoğraftaki fanlarında değiştiğini ve kartın içininde açıldığını baz alırsak kartı bir güzel miningte yemişler senin yerinde olsam bu karta hiç bulaşmazdım elinde kalma ihtimali çok yüksek.

Bu arada eklemek istiyorum Valorant işlemci tabanlı bir oyun FPS'i en çok işlemci etkiler ekran kartı oyunu çok fazla etkilemez.

Mining yapmılmış mı kartla.
isminde öyle yazılıyor sadece mining edition ama fumark testlerinde düşük ısı var

peki sahibinden aldım nasıl iade edebilirim

Dostum bu kart Mining Edition sadece DVI çıkışı var ve normal RX 470'lere göre performansı bir tık daha düşük olur ayrıyeten bu kart minigcilerin göz bebeği fotoğraftaki fanlarında değiştiğini ve kartın içininde açıldığını baz alırsak kartı bir güzel miningte yemişler senin yerinde olsam bu karta hiç bulaşmazdım elinde kalma ihtimali çok yüksek.

Bu arada eklemek istiyorum Valorant işlemci tabanlı bir oyun FPS'i en çok işlemci etkiler ekran kartı oyunu çok fazla etkilemez.
gta 5 te kaç fps alırım bu ekran kartı ile

gta 5 te kaç fps fln alır ben internetten birçok test izledim 60-80 arası fps veriyordu

Son düzenleme:
Arkadaş güzelce anlatmış neden almaman gerektiğini, oyun için olmadığını, mining yapıldığını, sen hala GTA 5 diyorsun..
ama şöyle adam diyorki mining yapılmadı

Arkadaş güzelce anlatmış neden almaman gerektiğini, oyun için olmadığını, mining yapıldığını, sen hala GTA 5 diyorsun..
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu videoyu izlermisiniz buda asusun bir modeli aynısı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı