3000-5000 TL'ye Android TV box önerisi

umut.3264

Decapat
Daha fazla  
Android TV Box olarak Xiaomi Mi dikkatimi çekti. Almayı düşündüm. Almadan önce size sorayım: Daha kalitelisi ve uzun ömürlüsü var mı? Bütçem 3000-5000 TL arası.

Android TV box olarak Xiaomi Mi dikkatimi çekti. Almayı düşündüm. Almadan önce size sorayım: Daha kalitelisi ve uzun ömürlüsü var mı? Bütçem 3000-5000 TL arası.

Mi eski nesil olanı 3 senedir kullanıyorum, bana mısın demedi. Ufak tefek yavaşlama illaki oluyor bir süre sonra, ama fark edilecek derece de bile değil. S serisi çok daha canavar gibi baya hızlı ve akıcı çalışıyor. Tavsiye ederim. Bu fiyatlara daha iyisi bence yok.

Xiaomi TV box 3.nesil güzeldir hocam. Ona yakın uygun fiyatlı olarak Next start Pro 4K 2.nesil var.

Android TV Box olarak Xiaomi Mi dikkatimi çekti. Almayı düşündüm. Almadan önce size sorayım: Daha kalitelisi ve uzun ömürlüsü var mı? Bütçem 3000-5000 TL arası.
Hocam xiaomi stick kesinlikle alma derim kendime çok kızıyorum keske almasaydım diye ilk 3 ay çok iyidi donma kasma yok sonradan bi donmalar kasmalar geçikmeler olmaya başladı zaten 3-4 tane kendi uygulaması var silinmeyen harici uygulamarın hepsini sildim hala kasıyo donuyor sakın stick modelini alma bence xiaomi alma next markasını kullanan arkadaşım var o çok memnun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı