2. El bilgisayar aldıktan sonra ne yapılmalı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
∎ASUS ROG STRİX B350-F GAMİNG ANAKART
∎Galax RTX4060 Ti 8GB EX 128Bit GDDR6 RTX 4060Tİ Ekran Kartı
∎CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 Dual Kit Ram
∎RAMPAGE ICEBLADE PRO BLACK 7x120mm ARGB FANLI MidT ATX GAMING KASA
∎AMD Ryzen™5 5600 Soket AM4 3.5GHz 32MB 65W 7nm İşlemci
∎Samsung 240GB 860 EVO SATA 3.0 (Okuma 550MB / Yazma 520MB) SSD
∎ASUS ROG STRIX XG249CM 23.8 inç 270Hz 1Ms
∎CORSAIR CV Serisi CV650 650W 80 Plus Bronze Güç
Meslek
TIP ÖĞRENCİSİ

Bu PC'yi 2. el olarak 27k aldım. Sizce nasıl? 10 günlük bilgisayar. Bütün faturalar kutular bende. Acil sıkışmış bir arkadaştan. Şimdi kurdum ne yapmam gerek? PC iyi mi? Ryzen 5 7500 F işlemcisiyle değişmek istiyorum. Diğer parçalar hakkında yorumunuz nedir?

OCCT ve FurMark ile test yaptın mı sıcaklık değerleri vs RAM testi falan

Almadan önce yapmanız gerekenler vardı. Ama siz almışsınız. Sıcaklık değerlerine bakarak işlemci soğutucusu (soğutucu iyiyse termal macun) alabilirsin. Onun dışında herhangi yapılacak bir şey yok.

OCCT ve FurMark ile test yaptın mı sıcaklık değerleri vs RAM testi falan.

Bunlar iyi değerler mi?

Bunlar iyi değerler mi?
Bir de BIOS'ta Core ratio bölümü yok işlemci 4.2GHz çalışıyor onu stabil 4.6 yapmak istediğimde göremedim.

Dosya Ekleri

• IMG_4594.jpg
    IMG_4594.jpg
    170,2 KB · Görüntüleme: 30
Hocam zamanında bi videodan almıştım şu listeyi bütün parçaları teker teker test edebilirsiniz.
Sisteme gelicek olursak çok vermişsiniz rx 6800 xt ryzen 5 7500f 25-26 bin civarına toplanabiliyor. Hemde sistem sıfır ekran kartı 2. el olucak şekilde. 4070 7500f ikilisi ile hemen hemen aynı performansı vericektir söylediğim ikili.
test.png

Sistemiz zaten sıfır ayarında. Sizin yapanız gereken islemci sıcaklıgına bakmak. Ekran kartını acmayın sakın. Garanti dışı kalır.

Hocam sistem sıfır zaten kuşkum yok anladım sıfır fiyatı 34K bende 27k aldım gayet uygun ekran kartına karışmadım tabii öylece duruyor teşekkürler.
Hocam zamanında bi videodan almıştım şu listeyi bütün parçaları teker teker test edebilirsiniz.
Sisteme gelicek olursak çok vermişsiniz rx 6800 xt ryzen 5 7500f 25-26 bin civarına toplanabiliyor. Hemde sistem sıfır ekran kartı 2. el olucak şekilde. 4070 7500f ikilisi ile hemen hemen aynı performansı vericektir söylediğim ikili.Eki Görüntüle 2420035
teşekkürler test ettim gayet stabil çalışıyor

Hocam sistem sıfır zaten kuşkum yok anladım sıfır fiyatı 34K bende 27k aldım gayet uygun ekran kartına karışmadım tabii öylece duruyor teşekkürler.

Teşekkürler test ettim gayet stabil çalışıyor.

Önemli olan sizin içinize sinmesi. Yoksa ben ucuz pahalı muhabbetine girmedim şimdiye kadar, girmemde. Sizin yapacağınız sadece benim dediğim gibi sıcaklık testiydi. Eğer onda sıkıntı yoksa direkt Windows 11 kurun sisteme ve iyi günlerde kullanın.

teşekkürler test ettim gayet stabil çalışıyor
Hocam sistemin 11 günlük olduğunu görmemişim gene idare eder bir fiyat sıfır olarak düşünürsek bu sistem için.

Önemli olan sizin içinize sinmesi. Yoksa ben ucuz pahalı muhabbetine girmedim şimdiye kadar, girmemde. Sizin yapacağınız sadece benim dediğim gibi sıcaklık testiydi. Eğer onda sıkıntı yoksa direkt Windows 11 kurun sisteme ve iyi günlerde kullanın.

Çok teşekkürler işlemci ve anakartı değiştirip cillop gibi bir sistem kuracağım.

Hocam sistemin 11 günlük olduğunu görmemişim gene idare eder bir fiyat sıfır olarak düşünürsek bu sistem için.

Yani gayet uygun bende öyle düşünüyorum teşekkürler ilginiz için :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı