- Makaleler
- 5
@mertttt_6 ikinci el değil sıfır ürün satıyorlar. Öyle çok ucuz fiyat değil ekonomi biraz durgun olduğundan her ay böyle kasalar çıkıyor.
Çoğu yer öyle satıyor çünkü, 20 bin TL bandı bu şekilde, ben her sitedeki ürünleri 0 sanıyordum fakat çoğunda ekran kartı harici hepsi 0 dı, benimde aklıma takıldı şimdi gamegarajdakide öyle çıkarsa diye. Miningli ekran kartı istemiyorum ilk pcm olucak ve pekde fikrim yok o yüzden merak ettim bu kadar.@mertttt_6, bahsettiğiniz site bir kere ikinci el sitesi değil ki. Sattıkları ürünler sıfır. Niye bu psikolojiye girdiğinizi de açıkçası anlayamadım.
Siteden kastım çoğu sahibinden veya letgo satıcıları@mertttt_6, çoğu yerden kastınız hangi siteler? İsim verir misiniz?
Akıl, mantık var. Sahibinden, Letgo gibi siteler ikinci el üzerine kurulu siteler ve kullanıcıların çoğunluğu o sitelerden ikinci el ürünlerini satar. Sitenin amacı bu yönde. GameGaraj gibi bir siteyi ikinci el siteleriyle bir tutmak ne kadar mantıklı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.