NowesT1925
Hectopat
Daha fazla
Tabii ki var, soğutucunun fanları bozuk değilse buna sebep olan termal macun zaten. Eğer bir deneme daha yapmak istiyorsanız o kenara yayılmış tüm termal macunları çipin yüzüne herhangi bir plastikle/eski kredi kartı benzeri bir şeyle düzgünce, çipin yazıları okunmayacak ve yüzü görünmeyecek şekilde yayın. Sonra kartı takıp tekrar yük altına sokun ama çok dikkatli olun. Yük altındayken sıcaklığı anında gözleyebileceğiniz bir durumda test edin. Ekran kartı yine kısa süre içerisinde 75'in, en fazla 80'in üstüne çıktığı an programı kapatın ve kaliteli bir termal macun alın.
Gündüz kaliteli bir macun alın.
Orijinal Arctic MX5 olabilir mesela.
Mümkünse pedleri de iyisinden bulun ve değiştirin.
Bu değişimden tam verim almak için macunun tutunmasına izin verin, acele etmeyin. İşlemleri yapıp kartı kapatın ama 5-6 saat dinlendirdikten sonra kullanmaya başlayın.
Elimde kule tipi fan aldığımda verdikleri dandiğin biraz üstü bir macun var dediğiniz gibi iyice temizleyip kendim macunlayıp yarın teste sokacağım durumu buradan yazarım bir farklılık olursa yine yardımınızı beklerim teşekkğr ederim şimdiden iyi akşamlar.
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Dediğiniz gibi açıp iyice temizleyip macun sürdüm ve beklettim. Bugün arkadaşın kasada denedim ve sorunsuz 80 dereceyi bile görmeyen seviyelere getirdim kartı. Konu kapanabilir daha sonra bu konuyu merak eden arkadaşlar için de termal macunu ve pedleri kesinlikle kontrol etmeden bozuk olduğu kanısına varmayın. Valorant 1080p full ayar
Dosya Ekleri
Son düzenleme: