2. EL Eşya Bağışlama Platformu

Bana PCIe Low Profil, model önemli değil ekran kartı gerek. Eski püskü belki çıkar, oyun için gerekli olmadığından HTPC'ye takacağım, atmayın sakın.

'SypeR' Bakkala gidip ikinci el 40-50TL.'ya bir şey bulur alırım. Ama o 50TL.'yı havaya atmış gibi olacağından hiç uğramıyorum. Acelem yok, bir yerden çıkar, bulurum elbet.

'Lost Shadows' Low Profile boyut ise bak kıpraşıyorsa yolla. Yanlız çok gürültülü bir cihaz ise boş ver. Çünkü HTPC'yi tam sessiz olarak modifiye ettim. Eskiler de öyle sorunlar olabiliyordu galiba.
Teşekkürler alakan için.

Mirkan listeye ekle lütfen. Elimde;

2 x 1 Gb A Data 667 Mhz Ram

Ati Radeon HD 2400 Pro Ekran kartı (Fanı arızalı dönmüyor, ancak oyunlarda çalışıyor.)

Everest 250 w Güç kaynağı

Foxconn 45 CMX Anakart

Standart Casper kasa.

Resmen bir bilgisayar. İşlemcisi yandı maalesef dede yadigarım. Parça parça yazdım ihtiyaç olur diye. Yoğun çalışıyorum istediklerinizi müsait bir zamanda göndermeye çalışırım. :)

SypeR kardeşim AMD işlemcilerden memnun musun ? Bende elimdeki dizüstü bilgisayarı AMD Fx8150 modelli bir işlemcili masaüstü ile takas etmeyi düşünüyorum. Her şey güzel hoş AMD kafamı çok karıştıran etken oldu. Yardımcı olursan kullanan biri olarak çok makbule geçer.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı