2. EL Eşya Bağışlama Platformu

Arkadaşlar numaram 0532-362-52-85
Elimdeki malzemeler,

Amd fx8350'den çıkma, hiç kullanılmamış stock fan. (İhtiyacı olan: HwN, hayalperest7019, ............ ..........)
Bir çift wolkie tolki. (İhtiyacı olan: Turgut Yasin Arıkan, ............ ..........)
İde cd/dvd yazıcı. (İhtiyacı olan: ............ ............ ..........)
F mac klavyesi, çift usb girişli. (İhtiyacı olan: Nebraska, ............ ..........)

Yanlız soğutucuyu aradım bulamadım.
Cep numarama ne istediğinizi, isminizi ve forum kullanıcı adınızı yazarsanız en kısa zamanda dönüş yaparım.

50+ mesajı olan talip olsa daha iyi olacak 1 mesajlı biri gelip istemesi etiğe aykırı.
Eğer gerçekten ihtiyacınız varsa alın, yoksa hem haksızlık olur hem de yararlanacak kişiyi mahrum bırakırsınız. Vicdanı olmayan için zaten bir şey demiyorum.

Ek olarak illede donanım değil bir yardım kampanyası niteliğinde elinde okumadığı kitap veya eski kitapları vs dergileri olan kişiler de konuya destek verirse daha güzel olur düşüncesindeyim. Ayrıca Kargo parasını mümkünse alıcı karşılaması daha doğru olur.
Numaralarınızı veya Mail vs gibi kimlik bilgilerinizi mümkün mertebede konularda paylaşmamaya özen gösterin. Mirkan veya diğer ürününleri paylaşacak kişiler E mail adreslerini Link kısaltması ile paylaşıp iletişime geçmeleri daha doğru olur.
Tebrikler Mirkan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı