2. El GTX 1070 Ti alınır mı?

Mehme Kağan

Hectopat
2. El GTX 1070 Ti buldum ve 2018/2 vatan faturalı ve 2021'e kadar garantili diyor. Sadece 2K PUBG gibi oyunlar oynanmış, mining yapılmamıştır yazmış. Fulmark testlerinde maksimum 64 derece olmuş. Bu arada kartın modeli MSI GTX 1070 Ti Gaming modeli adam İstanbuldaysanız deneyip monte ederiz demiş ama benim öyle bir şansım yok. İstanbul’da değilim. Sizce iyi mi? Fiyatı 1925TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. El GTX 1070 Ti buldum ve 2018/2 vatan faturalı ve 2021'e kadar garantili diyor. Sadece 2K PUBG gibi oyunlar oynanmış, mining yapılmamıştır yazmış. Fulmark testlerinde maksimum 64 derece olmuş. Bu arada kartın modeli MSI GTX 1070 Ti Gaming modeli adam İstanbuldaysanız deneyip monte ederiz demiş ama benim öyle bir şansım yok. İstanbul’da değilim. Sizce iyi mi? Fiyatı 1925TL.
Fatura var, garanti var. Neden korkuyorsunuz ki?

Alıcının hesabına parayı gönderip ürünü bekleme gibi bir yol izlemeyin! Sahibinden sitesinden GET ile alın. Tamamen alıcıyı koruyan bir sistem. Siz 1070Tİ beklersiniz içinden başka bir şey çıkabilir dikkatli olun!

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı