2.el GTX 750 Ti vs. Sıfır GT 1030

• Konuyu başlatan A10
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 9.078
Bende CS:GO için istiyorum zaten ve yorumlara baktığım kadarıyla GTX 750 Tİ tavsiye ediliyor. Bende GTX 750 Tİ almaya karar verdim ama güç kaynağım yeterli olur mu sizce ?
Nedenini sorabilir miyim? 700 TL'ye kadar çıkabilirken neden 750 Ti? O fiyata çok rahat RX 560 bulabilirsin.

Çünkü 750 Ti, CS:GO için fazlasıyla güçlü ve yeterli bir kart.
İyi de ileride sıkılmayacağı ne malum? Ben CS'den başka oyun oynamıyorum diyen ve PUBG çıkınca 600 saat oynayan arkadaşlarımı tanıyorum. Gelecekte ne olacağı bilinmez. En iyisi hazırlıklı olmak. Hem TDP değerleri de çok yakın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nedenini sorabilir miyim? 700 TL'ye kadar çıkabilirken neden 750 Ti? O fiyata çok rahat RX 560 bulabilirsin.

GTX 750 Tİ'nin fiyatı RX 560'a göre daha mâkul. Bilgisayarımda CS:GO hariç sadece PES 2013 var ve artık oynayacağımı sanmıyorum. Güç kaynağım konusunda şüphelerim var ve bütçemi ona göre ayarlamalıyım. Birazdan resmini atıcam yeterli gelirse temiz bir RX 560 bulursam onu alabilirim.
20180825_002237.jpg

@A10 PSU marka model söyle veya etiketinin resmini çekip buraya at. Çok eskiyse veya verimsiz ise yetmeyecektir.
Fotoğrafı attım.

Son düzenleme:
400 liraya 6 ay garantili GTX 750 Tİ buldum onu alıcam.
200 liraya da 400w psu aldım tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı