2.el GTX 980 Ti alınır mı?

Güncel değil, çok güç harcar bu devirde alınmaz ve pahalı. Onun yerine RX 570-580 veya 1650S kovalayın derim.

Bu fiyatlara alinabilecek bir kart yok uzun uzun baktım.

Evet, 2000-2500 arası hepsi.

Elden test ederek alacağım FurMark testi var resimlerde düşüncen nedir elinde 3060 Ti varmış 80 dereceyi görüyormuş tam yükte.

Evet, 2000-2500 arası hepsi.

O fiyatlara RX570 var performans olarak bu onun iki katı degil mi?

77 derecede fan hizi 80 görünüyor kafama bu takildi niye böyle bilen var mi ya da 980 Ti kullanan.

Güç biraz fazla çekiyor yalnız. PSU'nuz yetecek mi bir kontrol edin.

700W sıkıntı yok

Bence gayet iyi hayırlı olsun.

Adamla tekrar konuştum tekrar test etti 74-77 çıkıyor video atti fan hizi %75 seviyelerinde çok ses yok ama baska sitedeki değerlerde 70 derece kart %50 kullaniminda araba alacağı için fiyatı düşürmüş 3250-2750-2500 olarak herhangi tamir vs yok diyor istersen kaporani iade edeyim yazanlar var benim de fazla vaktim yok diyor.

Son düzenleme:
İki katı değilde 10-15 FPS fark var doğru. Fakat 980 Ti hem eskidi hemde çok güç harcıyor. Önümüzdeki sene sürücü desteği de kesilebilir. 2014 çıkışlı bir kart.

İki katı değil de 10-15 FPS fark var doğru. Fakat 980 Ti hem eskidi hem de çok güç harcıyor. Önümüzdeki sene sürücü desteği de kesilebilir. 2014 çıkışlı bir kart.

RX 570 geneli hep mining çıkması ama 4 GB yeterli olacak mı 6 GB varken. Güç harcaması sıkıntı değil ondan önce R9 390 vardı soba gibi ısınıyordu ondan kötü değildir.

RX 570 geneli hep mining çıkması ama 4 GB yeterli olacak mı 6 GB varken. Güç harcaması sıkıntı değil ondan önce R9 390 vardı soba gibi ısınıyordu ondan kötü değildir.
4 GB kartlarla mining zor en fazla deneyip bırakmıştır. Ben size ikisini de önermiyorum şahsen. Üstüne biraz daha koyup 1070 falan alabilirsiniz. 570 isterseniz 2100’e satmaktayım ilgilenirseniz eğer.

4 GB kartlarla mining zor en fazla deneyip bırakmıştır. Ben size ikisini de önermiyorum şahsen. Üstüne biraz daha koyup 1070 falan alabilirsiniz.

Bütçem normalde maksimum 2000 TL ileride upgrade olabilir RX 570 ile Warzone falan oynanmıyor Warzone için alıyorum R9 390 vardı onunlada düzgün oynayamıyordu. 1070'ler falan çok pahalı benim için.

Bütçem normalde maksimum 2000 TL ileride upgrade olabilir RX 570 ile Warzone falan oynanmıyor Warzone için alıyorum R9 390 vardı onunlada düzgün oynayamıyordu. 1070'ler falan çok pahalı benim için.
O zaman 980 Ti alabilirsiniz ancak online oyunlarda işlemci daha önemlidir. Warzone orta seviye hiçbir karta sorun çıkarmaz.

O zaman 980 Ti alabilirsiniz ancak Online oyunlarda işlemci daha önemlidir. Warzone orta seviye hiçbir karta sorun çıkarmaz.

Ryzen 3600 16 GB RAM R9 390 drop yiyordum.

O zaman 980 Ti alabilirsiniz ancak Online oyunlarda işlemci daha önemlidir. Warzone orta seviye hiçbir karta sorun çıkarmaz.

İşin gerçeği RX570'e 2000 TL vermek içime sinmiyor 8 GB bulsam alınırda hepsi 4 GB.

PSU yetiyorsa alınabilir.

Frisby Cougar smx 700 watt var net 650 watt veriyor.

Son düzenleme:
Frisby Cougar smx 700 watt var net 650 watt veriyor.
Alabilirsin o zaman. 1660 Ti gibi bi performansı var. Aynı fiyata bu kartı alamayacağına göre idarelik alınabilir sadece çok güç çekiyor orası kötü. Bende de GTX 980 var, çoğu oyunda yeterli şimdilik bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…