GTX 980 Ti alınır mı?

Sahibinden'de 2500 TL'den 1660 Super'ler başlıyor. Ha 980 Ti alınabilir mi tabii ki alınabilir ama 250W'a yakın veya 250W güç çektiğini bilmen lazım. 980 TI-1660S-1070 hemen hemen aynı FPS'i veriyor. Ama dediğim gibi güncel olana yönelmen her zaman daha avantajlı.
Hocam 2150nin üstüne çok çıkamam onlarda zaten başlıyor temiz güzel bir 1660super butcemi geçiyor her türlü

Hocam 2150nin üstüne çok çıkamam onlarda zaten başlıyor temiz güzel bir 1660super butcemi geçiyor her türlü
Bütçe yoksa alınabilir hocam ya, eski ama hala güncelleme alıyor. Satarken zorlanırız gibi sadece, tek derdi bu benim için. Ama en azından üni bitene kadar bununla idare ederim ben 2 sene daha. Çalışmaya başlayınca güncel bir kart alırım diye düşnüyorum ilgim kalırsa bu tür şeylere. Yani beni 2 sene daha götürebilir bu kart. Yazın işlemci güncellemek istiyorum, siz de işlemci alacaksanız eğer Ryzen 5600 gibi bir işlemci tercih edin en azından. İşlemcimi güncellersem %30-40 artış yaşayabilirim gibi geliyor performans testlerine bakılırsa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı