2. el GTX1080 Ti mı yoksa sıfır RX 5700 XT mi?

Merhaba. 3000 TL civarında 2. el 1080 Ti almak mı daha mantıklı yoksa üstüne biraz para koyup RX 5700 XT mi almak daha mantıklı olur? 1080 Ti'da garanti süresi bitmiş oluyor genelde

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. 3000 TL civarında 2. el 1080 Ti almak mı daha mantıklı yoksa üstüne biraz para koyup RX 5700 XT mi almak daha mantıklı olur? 1080 Ti'da garanti süresi bitmiş oluyor genelde.

Merhaba. Kesinlikle seçimini 5700 XT olarak kullanmalısın. Çünkü AMD son yazılım güncellemesi ile tüm sorunları kaldırdı. Bu videoyu alt yazıları açıp izle zaten 5700 XT almaya karar vereceksin. Ben kart ilk çıktığından beri kullanıyorum. Ve fazlasıyla memnunum son güncelleme ile tamamen yazılımsal sorunlar ortadan kalktı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba. Kesinlikle seçimini 5700 XT olarak kullanmalısın. Çünkü AMD son yazılım güncellemesi ile tüm sorunları kaldırdı. Bu videoyu alt yazıları açıp izle zaten 5700 XT almaya karar vereceksin. Ben kart ilk çıktığından beri kullanıyorum. Ve fazlasıyla memnunum son güncelleme ile tamamen yazılımsal sorunlar ortadan kalktı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

600 tl daha fazla vermem gerekicek ve malesef o kadar çıkamam

Bu fiyata daha göremezsin ekran kartını upgrade ediyeceksen sabah ilk işin dolar tekrar yükselmeden buradan bu kartı satın al ve 20.2.2 adrenalin yazılımını kurup arkana yaslan. Pişman olmazsın. RTX'e 10 serisi kartlardan %10 performans artışı için 2070 Super'e denk bir kartı bu fiyattan almamazlık yapma. Bu kart ben kart alırken 3239 TL fiyatındaydı kaçırma.

Bu fiyata daha göremezsin ekran kartını upgrade ediyeceksen sabah ilk işin dolar tekrar yükselmeden buradan bu kartı satın al ve 20.2.2 adrenalin yazılımını kurup arkana yaslan. Pişman olmazsın. RTX'e 10 serisi kartlardan %10 performans artışı için 2070 Super'e denk bir kartı bu fiyattan almamazlık yapma. Bu kart ben kart alırken 3239 TL fiyatındaydı kaçırma.

Bu site güvenilir mi sorun yaşar mıyım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı