2. El HD 6850 Sistem Nasıldır?

O ekran kartı için ekstra PSU'dan 6pin güç girişi lazım ve işlemcisi düşük bir işlemci ise ki tahminimce oyle oyun oynamayamazsınız onunla. Belki PSU düşük kalacak PSU yükseltmesi bile gerekecek.
NOT : reklam gibi olacak ama 1049TL ye eski sistemimi satıyorum detay vermem yasak değilse yazabilirim alta .

Emülatör güncel sistemlerde bile sorunlara yol acabiliyor. Eski sistemlerde sistemi çok yoran ve sistemin kararlılığını düşüren en büyük düşman. Sadece RAM kullanmıyor emülatör CPU ve ekran kartıda var işin içinde.

Emülatör güncel sistemlerde bile sorunlara yol acabiliyor. Eski sistemlerde sistemi çok yoran ve sistemin kararlılığını düşüren en büyük düşman. Sadece RAM kullanmıyor emülatör CPU ve ekran kartıda var işin içinde.

Dediğini anladım peki şu an için emülatör için yeterli mi bu sistem RAM'ları 8 yaptımmı ilerdede ekran kartı alırım
Peki şu an için alınır mı emülatör için sadece.
Peki şu an için alınır mı emülatör için sadece.

Son düzenleme:
@Fkorkmaz551
Sisteme bu güç kaynağı yetmiyor arkadaş nasıl çalıştırabilmiş bilmiyorum. Ekran kartı yabana atılmamalı, eski ama performansı RX 550'e yakın. Kesinlikle bakıma ihtiyacı olan bir sistem. İşlemcisi anakart destekliyorsa Xeon veya Quad bir işlemci ile, RAM ise oyun oynanılacaksa 8 GB yapılmalı. Gerçekten çok eski ve biraz sakat bir sistem gibi duruyor. Yine de fiyatı cazip. Satıcı arkadaş biraz daha indirim yapacaksa belki alınabilir. Güç kaynağı falan şüpheli de bu paraya satılan sistemden bu kadar beklerim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı