2. el iPhone 11 Pro Max 12.500TL'ye alınır mı?

Kontrol edip alın, siz anlamıyorsanız bilen birini götürün. Fiyatı çok iyi.

O fiyata Android önerirsin 2 yıl sonra da çöp.

Asıl o fiyata 11 direk çöp.

Aynı pil düzeyinde 12 Pro'ya sahip bir arkadaşım var dışarı çıktığımız bol fotoğraf çektiğimiz bir günün yarısına gelmeden sarjım bitiyor benden bu kadar demeye başlıyor.

Biliyorum hocam çoğu kişi öyle dedi ama ben biraz al-sat yapmayı düşünüyorum biraz piyasayi araştırırsanız gerçekten alınabileceğini düşünürsünüz.

Bu fiyata ben Realme GT2 öneririm hocam size.

Biliyorum hocam çoğu kişi öyle dedi ama ben biraz al-sat yapmayı düşünüyorum biraz piyasayi araştırırsanız gerçekten alınabileceğini düşünürsünüz.

Hocam telefonun iç sıkıntısı vs. yoksa alıp satabilirsiniz ama kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmem.

Merhaba hocam, yeni telefon arayışındayım. Sarı site üzerinden 2. el iPhone 11 Pro Max 256 GB, pil 84 (yurt içi) buldum. Fiyatı ise 12500 TL. İlk başta inanmadım çünkü bu fiyata düz 11 yok, numarasına yazdım satan kişi öğretmen faturasını falan attı, Beko'dan aldığını söyledi 2020 tarihinde, hiçbir değişen parçası yokmuş, Full orijinal'miş. İnanasim gelmedi ama bayağı ciddi duruyor. Sizce guvenebilir miyim? Ben pek iPhone işlerinden anlamıyorum, eğer alırsam nelere dikkat etmeliyim? Beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Ben güvenemedim. Adamın mesleği dolandırıcılıksa sahte fatura bile düzenler. Bu fiyat çok ölü. Kimsenin hayrına bu fiyatlara vereceğini düşünmüyorum. Farklı bir sorunu bile olabilir. Haksız çıkmayı umuyorum.

Ben güvenemedim. Adamın mesleği dolandırıcılıksa sahte fatura bile düzenler. Bu fiyat çok ölü. Kimsenin hayrına bu fiyatlara vereceğini düşünmüyorum. Farklı bir sorunu bile olabilir. Haksız çıkmayı umuyorum.

Evet hocam bende öyle düşünüyorum parça falan çalma varmış öyle bir şey olur mu sizce?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı