2. El İPhone 6S veya Sıfır Swap Alınır mı ?

Yuşa Anar

Hectopat
Katılım
1 Temmuz 2018
Mesajlar
56
Çözümler
1
Selam arkadaşlar, yakın zamanda bir telefon almak istiyorum. Kafamda şu an iPhone 6S var. Fakat bütçem biraz kısıtlı, maksimum verebileceğim fiyat 1900 TL. 2.El olarak genelde araştırdığımda 1600-1700 TL'ye iPhone 6s var. Fakat bazı ilanlarda ürünümüz sıfır swap cihaz diye tanıtıyorlar.

Nedir bu sıfır swap cihaz? Benim bildiğim arızalanan bir telefonu garantiye verdiğimizde bizim telefonumuz yerine sorunsuz tamir edilmiş 2.el telefon verilir. İPhone 6S dışında bir telefon düşünmüyorum, he olur da iPhone 6S bulamazsam iPhone 6 düşünüyorum. Bana telefon önermeyin, iOS işletim sistemi ve o iPhone 6S'deki akıcılık bence sırf o telefonu almak için bir sebep, çok hoşuma gidiyor.

Bir de bir sorum olacak 2.el iPhone 6S alınırken nelere dikkat etmeliyim ? ve bazı telefonlarda "Telefon yurtdışı kayıtlıdır" yazıyor bu ne anlama geliyor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı