- Makaleler
- 3
Daha fazla
12 ve alt modeller gayet kullanılabilir durudumda. 11 Pro Max, 11 Pro, 11, XS Max, XS, XR vs.Gene çağ atlarsınız orası kafi fakat sizi daha çok götürecek attan inip yakışıklı ama yorgun ata binmeyi tercih ediyorsunuz. E tabii 12 ve üst modellerine geçmediğiniz sürece. İlla geçecekseniz kontrol edeceğiniz bir sürü etken var. Misal model numarasının m ile başlaması gerek bu ürünün 0 cihaz yani temiz bayiden alınmış olduğunu gösterir ama başka bir harf ile başlar ise teşhir ürünüdür. True tone aktarma yapıyorlar ancak Face ID zor diye biliyorum Face ID iptal olan telefonda ekran değişikliği mevcuttur buna da dikkat edin ama siz gene benim ilk iki cümlemi tekrar okuyun![]()
Ve FaceİD sadece ekran değişimiyle bozulmaz. Bu kadar kesin konuşamazsınız.Gene çağ atlarsınız orası kafi fakat sizi daha çok götürecek attan inip yakışıklı ama yorgun ata binmeyi tercih ediyorsunuz. E tabii 12 ve üst modellerine geçmediğiniz sürece. İlla geçecekseniz kontrol edeceğiniz bir sürü etken var. Misal model numarasının m ile başlaması gerek bu ürünün 0 cihaz yani temiz bayiden alınmış olduğunu gösterir ama başka bir harf ile başlar ise teşhir ürünüdür. True tone aktarma yapıyorlar ancak Face ID zor diye biliyorum Face ID iptal olan telefonda ekran değişikliği mevcuttur buna da dikkat edin ama siz gene benim ilk iki cümlemi tekrar okuyun![]()