S20 FE dışında seçenek yokKesin alınabilir diyeceğiniz Android telefon önerisi verebilir misiniz o zaman bu fiyat bandında.
S20 FE dışında seçenek yokKesin alınabilir diyeceğiniz Android telefon önerisi verebilir misiniz o zaman bu fiyat bandında.
Arkadaşlar, telefon 2.el. Face ID aktif değil, pil %74 ve 256 GB. 11000 ya da 12000 TL gibi bir fiyatı vardı sanırsam. Alınır mı? Yoksa bu fiyatlara daha iyisi var mıdır?
Arkadaşlar, telefon 2.el. Face ID aktif değil, pil %74 ve 256 GB. 11000 ya da 12000 TL gibi bir fiyatı vardı sanırsam. Alınır mı? Yoksa bu fiyatlara daha iyisi var mıdır?
Ben kullanıyorum cihazla ilgili bir sorun olursa sorabilirsin.Tamam arkadaşlar yanıtlarınız için teşekkür ederim S20FE ye biraz daha kafam yattı şu an onu düşünüyorum.
Bu arada şunu da belirtelim eğer bütçeni arttırabilip A54 5G düşünürsen güncellik açısından çok rahat olursunTamam arkadaşlar yanıtlarınız için teşekkür ederim S20FE ye biraz daha kafam yattı şu an onu düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.