2. el konsol almak

Cuguli0606

Hectopat
Selam arkadaşlar. Benim normal oyunları rahatlıkla oynayabileceğim bir PC' m var. Hem plsystation özel oyunları ve artı olarak böyle tatil veya başka bir yerlere gidince oynamalık, takılmalık bir konsol almayı düşünüyorum. 2. el birazdaha ucuz konsollardan almayı düşünüyorum, normal vaktim PC'de geçiyor, sizce konsol alınır mı?

Selam arkadaşlar. Benim normal oyunları rahatlıkla oynayabileceğim bir PC' m var. Hem plsystation özel oyunları ve artı olarak böyle tatil veya başka bir yerlere gidince oynamalık, takılmalık bir konsol almayı düşünüyorum. 2. el birazdaha ucuz konsollardan almayı düşünüyorum, normal vaktim PC'de geçiyor, sizce konsol alınır mı?

Alınabilir bütçeniz nedir?

PC'niz varken gereksiz olabilir. Çünkü 2. el fiyatları bile uçtu. Ama illa da alacağım diyorsanır ayda yılda bir oynamalık PS 3 alabilirsiniz fiyatı 900 TL'lerde geziyor.

Alınabilir bütçeniz nedir?
Maximum zorla çıkabileceğim 1.4 1.5K
PC'niz varken gereksiz olabilir. Çünkü 2. el fiyatları bile uçtu. Ama illa da alacağım diyorsanır ayda yılda bir oynamalık PS 3 alabilirsiniz fiyatı 900 TL'lerde geziyor.
Dediğim gibi sadece öylesine oynamalık fazla kullanmayacağım özel oyunlar god of war last of us gibi oyunlar birde kardeşim ile oynamalık birkaç oyun için istiyorum fazla para vermekte istemiyorum açıkçası
İyi PC niz varsa durmadan PS alın tabii monitörünüz iyiyse.
Asus 24 inch 75hz monitörüm var.
Bilgisayarınız yeterince güçlüyse Playstation düşünülebilir, temiz durumdaysa tercih edebilirsiniz. Ama oyun fiyatlarına önceden bakın mutlaka.
1060 lı ryzen 5 li sistemim var. PS3 mü PS4 mü Xbox one mı karar veremedim.

Maximum zorla çıkabileceğim 1.4 1.5k

Dediğim gibi sadece öylesine oynamalık fazla kullanmayacağım özel oyunlar God of War Last of Us gibi oyunlar bir de kardeşim ile oynamalık birkaç oyun için istiyorum fazla para vermekte istemiyorum açıkçası.

ASUS 24 inch 75Hz monitörüm var.

1060'lı Ryzen 5'li sistemim var. PS3 mü PS4 mü Xbox One mı karar veremedim.

Xbox onedaki neredeyse çoğu oyun PC de var (Game Pass)
PS3 bayağı fazla özel oyun var PS4'te de.
PS3 oyunları PS4'te olduğu için ucuza PS4 almanız daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı