2. el Logitech mouse'un garantide sıkıntısı olur mu?

wasnope

Hectopat
Daha fazla  
Farede garantilik bir mevzu oldu Logitech'e mail atmıştım isim soy isim adres telefon bilgilerini falan istemişler bir de fatura PDF istemişler ben fareyi başkasından aldım faturada onun ismi yazıyor kendi ismimi yazsam sıkıntı olur mu garanti konusunda nasıl bir yol izlemeliyim?

wqeqwewqe.PNG

Bir sorun olmaz, garantiyi kendi üstünüze aldırtmayı unutmayın desteğe bunu söyleyin. Kişiden aldığınıza dair dekont atabilirsiniz.

Evet, neden istiyorlar derseniz ürünü size garantiye vermenizi isteyecek, garantinin bilgilerini paylaşacak oradan size bir kargo numarası verecek oradan garantiye yollamanız için.

Maili gönderdim farede servislik bir şey yok yüzeyde griptapeleri çıkarınca soyulma olmuştu belki direkt yeni mouse gönderirler not olarak da yazdım onu servislik bir şey yok yenisi gönderilmesi gereklidir diye.

Maili gönderdim farede servislik bir şey yok yüzeyde griptapeleri çıkarınca soyulma olmuştu belki direkt yeni mouse gönderirler not olarak da yazdım onu servislik bir şey yok yenisi gönderilmesi gereklidir diye.
Hocam mouse'yi servis grip tape için ister. Yenisini gönderirler veyahut kasayı değiştirirler. Grip tape dediğiniz yer kasası ise ben öyle biliyorum kasayı değiştirmeleri lazım. Bu da biraz vakit gerektiren iş.

Hocam fareyi servis grip tape için ister. Yenisini gönderirler veyahut kasayı değiştirirler. Grip tape dediğiniz yer kasası ise ben öyle biliyorum kasayı değiştirmeleri lazım. Bu da biraz vakit gerektiren iş.

Bakalım mail gönderdim cevap geldiğinde yazarım hocam Logitech genelde geri gönderme istemeden yeni mouse gönderiyor diye biliyorum.

Bakalım mail gönderdim cevap geldiğinde yazarım hocam Logitech genelde geri gönderme istemeden yeni mouse gönderiyor diye biliyorum.
Servisler bildiğim ister fakat Logitech'in politikası dediğiniz gibi de olabilir. Eğer gönderir ise, sıfır mouse'i kullanır, diğer mouse'i sevdiğiniz birine hediye edersiniz o zaman.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı