2. El MacBook ya da mini sistem alınır mı?

burak6767

Hectopat
Katılım
8 Temmuz 2017
Mesajlar
38
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Aşağı yukarı 1000-2000 arasına ikinci el bir şey almayı planlıyorum. Windows PC im var bana yeterli ama sadece iş bilgisayarı gibi kullanacağım. Yani ister zararlı şeyler indireyim bir formatla işim çözülsün yeri geldi sökerim takarım. RAM ekler vs vs. MacBook alınır mı sizce bu fiyatlara. Tavsiye edebileceğiniz mini sistemler var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyata alacağınız cihazdan beklentiniz sadece internete girmek olsun onun dışında pek bir şey yapamazsınız. MacBook bulursunuz belki fakat çok ihtiyaç karşılar mı bilemem. MacBook alırsanız öyle zararlı şeyler indireyim RAM ekleyeyim vs işiniz çok daha zor. Özgürlük istiyorsanız Windows veya başka işletim sistemi bulunan cihazlara bakmanız daha doğru olacaktır.
 
2012 model üstü bir MacBook tercihen Pro, bu dediğiniz gereksinimleri karşılayacaktır. Bu Mart'ta 2000 TL'ye Pro 2012 mid i5 8GB RAM'li, pili iyi durumda, SSD'li bir laptop almıştım çok memnun kaldım. 9 yaşında hatta neredeyse 10 yıllık bir cihaz olmasına rağmen günlük işlerde çok başarılıydı 16 GB'a kadar da RAM yükseltilebiliyor. DVD yuvasına ikinci bir disk takılabilir. Zamanın MacBook'ları oldukça yükseltme yapılabilir.
 

Geri
Yukarı