2. El Monitör Almak

İkinci El Monitör Alayım mı ?

• Tabii alınabilir neden olmasın, zaten bir insan monitöre en fazla ne yapabilir ki?

• Çözünürlük düşük de olsa sıfırdan şaşma!

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Ben şahsi fikrimi söylüyorum , sen sen ol konu Bilgisayar ve parçalarına geldiğinde asla 2. el tercih etme derim.
Bir çok kez başıma geldi 3 kar yapalım 5 kar yapalım derken 10 zarar yaptım hep %90 bir sorunu çıkıyor her zaman için.

Satıcının güvenilirliği tartışılır, zira tanıdığım birinden almıyorum. Zaten tercih etmemin en önemli nedeni uygun fiyatlı olması. Ancak şunu da belirteyim test etmeden almam.

Ben şahsi fikrimi söylüyorum , sen sen ol konu Bilgisayar ve parçalarına geldiğinde asla 2. el tercih etme derim.
Bir çok kez başıma geldi 3 kar yapalım 5 kar yapalım derken 10 zarar yaptım hep %90 bir sorunu çıkıyor her zaman için.
Genelleme yapmanız yanlış. Sizin başınıza gelen herkesin başına gelecek diye bir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelleme yapmıyorum burada dikkatli okursan şahsi fikrimi söylüyorum dedim.
Özellikle de kendi başıma geleni anlatıyorum burada yanlış bir şey göremedim ben 20 parça alıyorsam 15'i hasarlı çıkıyor örnek olarak.
"Bana böyle oldu sanada kesin böyle olur" dediğimi sanmıyorum.

Eğer bu sizi mutlu edicek ise yapmadığım şeyi yaptım diyim olurmu ?

Genel konuşuyorum arkadaşlar 2. el mal bozuktur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı