2. el Nintendo Switch alınır mı?

Tbuoen862

Centipat
Makaleler
1
Yer
Aydın
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus tuf f15 RTX 3050 4gb 95w i5 12500h 8gb/512tb
Merhaba, 2 el Nintendo Switch Lite veya Nintendo Switch alınır mı? Yurtta arkadaşlarla oynamak için düşünüyoruz. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Ben switch aldığım zaman bir tanıdığımdan 2.el sıfır gibi almıştım. Lite versiyon. 3 sene oldu alalı. Elbette alınır ama bu cihazdan biraz anlamak lazım. Alınan ürünün bir denenmesi lazım. Joystick kısmı önemli. Lite versiyonların joystickleri çıkmadığı için drift vs var mı ? Araştırmak gerekiyor. Belli başlı 2. El satan sitelerde bakabilirsiniz ama almaya karar verdiğiniz olursa kesinlikle oyunları denediği ve joystickleri ellerinin gözükeceği şekilde denediği sağa sola öne arkaya hareket ettirdiği güncel bir video istemeniz sağlıklı olur.

Eğer tanıdık varsa ondan almak en iyisi. Yurtta oynamak için de oldukça kullanışlı.

2. el satılanların çoğunun joy-con kısmı driftle veya hasarlı oluyor. Almadan önce görüp kontrol etme imkanın varsa öyle yapman daha iyi olur. Takas amaçlı ilan açan kişilerden satın alabilirsen onların konsolu daha temiz oluyor.
Arkadaşlarla oynayacaksanız niye lite alıyosunuz ki.
Bireysel oynamak için alacaksan 3ds alip crackle
Ekleme: Arkadaşlarınızla ortak alıyosanız nintendo wii alın daha uygun ve daha iyi

yurtta arkadaslarla oynanacaksa tadi ayri olur. temiz bulursaniz alin bence
Ben switch aldığım zaman bir tanıdığımdan 2.el sıfır gibi almıştım. Lite versiyon. 3 sene oldu alalı. Elbette alınır ama bu cihazdan biraz anlamak lazım. Alınan ürünün bir denenmesi lazım. Joystick kısmı önemli. Lite versiyonların joystickleri çıkmadığı için drift vs var mı ? Araştırmak gerekiyor. Belli başlı 2. El satan sitelerde bakabilirsiniz ama almaya karar verdiğiniz olursa kesinlikle oyunları denediği ve joystickleri ellerinin gözükeceği şekilde denediği sağa sola öne arkaya hareket ettirdiği güncel bir video istemeniz sağlıklı olur.

Eğer tanıdık varsa ondan almak en iyisi. Yurtta oynamak için de oldukça kullanışlı.
2. el satılanların çoğunun joy-con kısmı driftle veya hasarlı oluyor. Almadan önce görüp kontrol etme imkanın varsa öyle yapman daha iyi olur. Takas amaçlı ilan açan kişilerden satın alabilirsen onların konsolu daha temiz oluyor.
Arkadaşlarla oynayacaksanız niye lite alıyosunuz ki.
Bireysel oynamak için alacaksan 3ds alip crackle
Cevaplar için teşekkürler, alacağım ürünü kontrol edeceğim. Param güvende ile alacağım zaten bir sıkıntı olursa iade ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı