Bütçeniz ne hocam?Merhaba arkadaşlar, HP Victus hall sensor sorunundan beri adamakıllı fiyat performans laptop bulamadım. ASUS TUF serisi fazla ısınıyor diyorlar, 2. el Nitro 16 sizce mantıklı mı? Veya bir başka öneriniz varsa yazabilirsiniz.
BütçeMerhaba arkadaşlar, HP Victus hall sensor sorunundan beri adamakıllı fiyat performans laptop bulamadım. ASUS TUF serisi fazla ısınıyor diyorlar, 2. el Nitro 16 sizce mantıklı mı? Veya bir başka öneriniz varsa yazabilirsiniz.
Hocam bütçe 30-35k arası.Bütçeniz ne hocam?
Hocam bütçe 30-35k arası.
Hocam anakart sorunu yok mu hx işlemcili loqlarda? Drain sorunu olabilir diye de korkuyorum.![]()
LENOVO i5-12450HX 8GB DDR5 512GB SSD RTX4050 6GDR6 Win11 Home 15.6 144Hz FHD 83GS0081TR - Fiyatı, Yorumları
LENOVO i5-12450HX 8GB DDR5 512GB SSD RTX4050 6GDR6 Win11 Home 15.6 144Hz FHD 83GS0081TR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Nitro 16 cihazın tam modeli nedir? Donanımı ve diğer özelliklerini bilmeden bir yorum yapamayız ayrıca bunlarla birlikte fiyatı nedir?Merhaba arkadaşlar, HP Victus hall sensor sorunundan beri adamakıllı fiyat performans laptop bulamadım. ASUS TUF serisi fazla ısınıyor diyorlar, 2. el Nitro 16 sizce mantıklı mı? Veya bir başka öneriniz varsa yazabilirsiniz.
Ben yok diye biliyorum hocam arkadaşımda var.Hocam anakart sorunu yok mu hx işlemcili loqlarda? Drain sorunu olabilir diye de korkuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.