2. el Nothing Phone 1 alınır mı?

• Konuyu başlatan Raxys
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 89

Raxys

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar eski ve güncelleme desteği gelmeyecek bir telefon, ancak eski telefonumdada olduğu gibi üsenmeyip buna büyük ihtimalle güncelleme yükleyecek bir insan değilim, sizce alınır mı? Sadece Instagram, Spotify gibi uygulamaları açsa yeter.

Arkadaşlar eski ve güncelleme desteği gelmeyecek bir telefon, ancak eski telefonumdada olduğu gibi üsenmeyip buna büyük ihtimalle güncelleme yükleyecek bir insan değilim, sizce alınır mı? Sadece Instagram, Spotify gibi uygulamaları açsa yeter.
Instagram, Spotify gibi uygulamalar tek ise 2.el NP1 yerine sıfır Vivo'nun uygun cihazları, uygun Resmi model cihazlar veya Samsung Galaxy A04s gibi sıfır cihazları alabilirsin onlarda fazlasıyla yeterli olacaktır.

Instagram, Spotify gibi uygulamalar tek ise 2.el NP1 yerine sıfır Vivo'nun uygun cihazları, uygun Resmi model cihazlar veya Samsung Galaxy A04s gibi sıfır cihazları alabilirsin onlarda fazlasıyla yeterli olacaktır.

Hocam oyun oynamayacağım ancak arkadaki ışıkları çok beğendim, ayrıca sıfır Samsung Galaxy A04s benim bütçemi aşıyor, ben NP1'i tanıdık bir akrabadan 7000 TL'ye alacağım.

Hocam oyun oynamayacağım ancak arkadaki ışıkları çok beğendim, ayrıca sıfır Samsung Galaxy A04s benim bütçemi aşıyor, ben NP1'i tanıdık bir akrabadan 7000 TL'ye alacağım.
Akrabadan ise olabilir fakat Glyph ışıkları bir işe yaramıyor ve ekstra şarj tüketiyor.
Bende 3 ay once babama sıfırını hediye olarak almıştım iyi güzel bir telefonu ve fiyatına göre harika (ben 12.8k'ya HB resmi satıcısından almıştım) fakat ışıkları söz konusu ise aşırı boş bir özellik.

Akrabadan ise olabilir fakat Glyph ışıkları bir işe yaramıyor ve ekstra şarj tüketiyor.
Bende 3 ay once babama sıfırını hediye olarak almıştım iyi güzel bir telefonu ve fiyatına göre harika (ben 12.8K'ya HB resmi satıcısından almıştım) fakat ışıkları söz konusu ise aşırı boş bir özellik.

Hocam ben pek telefon kullanan bir insan değilim zaten okul için heves ettim onu da sabah alıyorlar akşam veriyorlar çoğu zaman bilgisayardayım, Hocam siz önerir misiniz bloatware var mı çok mudur, ana ekranda olsun kastırıyor mu?

Yok hocam kasmıyor Snapdragon 778G işlemcisi ile çoğu oyunda 60FPS alırsın ve güzel bir telefon.
7k bütçe ile alınacak en iyi TR cihazı olabilir.

Yok hocam kasmıyor Snapdragon 778G işlemcisi ile çoğu oyunda 60FPS alırsın ve güzel bir telefon.
7K bütçe ile alınacak en iyi TR cihazı olabilir.

Tamamdır hocam, zaten oyun oynamam olursa 1-2 dandik mobil oyunlar, kamerayı da kullanmam galerim boştur, o zaman bana uygun bir tercih olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı