Alıcı 2.El OEM ürünleri

Hocam ben sana hazır kurulu MSI Z97-G43 Anakart, üzerinde i5-4590 işlemci ve 16 gb (2×8 gb) Kingston HyperX Fury Black 1600 Mhz Ram vereyim.İşlemciyi 2.el almıştım, anakart ve ramler (biri Şubat 2015 diğeri Eylül 2015) faturalı dır.Laptop kullandığım için çok az kullanılmışlardır. Fiyat 1000 TL yaparım pazarlıksız.

@serkan73
Diğer hesap cezalı olduğu için bu hesaptan yazıyorum. Detayları konuşmak için whatsapp numaranızı veya facebook adresini yazarsanız sevinirim.

Elimde direk şu sistem var ;

Evga GTX760,
INTEL i3 4150,
2x4 8 GB Gskill 1600 MHz RAM,
Seagate 1 TB 7200 RPM harddisk,
MSI H81M-P33 anakart,
Gigabyte IF 133 550 Wat PSU'lu kasa + Samsung DVD okuyucu.

Sıfırı 2100 TL gibi bir fiyat bu sistemin ben 1650 TL istiyorum.

@serkan73
Hocam sizin parçaları 1000TL'ye alırsam Kasa, güç kaynağı ve ekran kartı için bütçem düşük kalıyor gibi ama düşüneceğim. RAM'i 8GB alsam fiyat ne kadar düşer ?
@Burak_Dönmez
Hocam sizin ekran kartında da cızırtı varmış konu açmıştınız. Sorunlu bir kart almak istemem açıkçası.

Usta şöyle bir şey sorunlu değil. Ben şu an FIFA15, Assassin's Creed IV Black Flag, CS : GO, GTA 5 gibi oyunları oynuyorum. Şöyle bir şey var mesela FPS 60'a sabitken bir şey yok. Ama sabit değilken 100 150 fps'yi aştığımızda çok ince bir ses geliyor. O da kasanın içinde olduğu için duyulmuyor. Oyunlarda harika performansı var kartın. Bir sıkıntısı yok yani.

@Burak_Dönmez
Sadece ekran kartını 550TL'den satarsanız alayım hocam. İşlemci i5 filan istiyorum açıkçası. Bir de whatsapp dan konuşabilmemiz için telefon numarası yazabilir misiniz ? Facebook adresinde olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı