Kral öyle değil adamla aynı şehirde değiliz kargo ile gelecekGidip kendi PS'nizi götürün deneyin.
O zaman Dolap gibi bir platformdan alın en azından iade çok kolay oluyor tek sıkıntı kargo ve komisyon.Kral öyle değil adamla aynı şehirde değiliz kargo ile gelecek
Fotoğrafını atayımÜstünde belirgin bir zedelenme yoksa çalışır diye düşünüyorum. Ben de test etmeden almıştım.
Gardropstan alacağımO zaman Dolap gibi bir platformdan alın en azından iade çok kolay oluyor tek sıkıntı kargo ve komisyon.
Arkadaşa söyle CD'yi yakından ve net çeksin sende o fotoyu buraya at inceleyelim.Merhaba. Çok uygun fiyata 2. el bir oyun gördüm almak istedim adama çalıştığına dair fotoğraf atmasını istedim fakat adam playstationunun CD yerinin bozuk olduğunu ve CD'yi kullanamadığını söyledi alınır mı?
O zaman alın gelsin çalışmazsa iade edersiniz.Fotoğrafını atayım
Gardropstan alacağım
Dur kral isteyeyim hemenArkadaşa söyle CD'yi yakından ve net çeksin sense o fotoyu buraya at inceleyelim.
Arkadaşa söyle CD'yi yakından ve net çeksin sende o fotoyu buraya at inceleyelim.
Kral sorun varmı bundaDur kral isteyeyim hemen
Büyük bir çizik yok gibi gözüküyor.Dur kral isteyeyim hemen
Kral sorun varmı bunda
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.