2. el R3 1200 ve RX560 sistem 2.500 TL'ye alınır mı?

Caucasian

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Daha önce önerilerinizle sistem kurmuştum, hala sorunsuz kullanıyorum. Bir sistem daha almaya karar verdim. Bir arkadaş sistemini 2.500 TL'ye satıyor. Pişman eder mi? Sistem:
  • İşlemci: AMD Ryzen 3 1200
  • RAM: 8 GB DDR4 3000MHz
  • Ekran kartı: MSI Aero RX560 4 GB GDDR5
  • Anakart: MSI A320M Pro-
  • Bellek: 500GB SSD Toshiba
  • Güç kaynağı: 500W
  • Kasa: Izoly RGB VIEW

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci 300₺ desen, RAM 150₺, RX 560 400₺, Anakart 300₺, SSD 400₺, güç kaynağını bilmiyorum ortalama bir marka sayıp 100₺ diyorum, o kasaya 150₺ desek. Toplam 1800₺ oluyor, piyasa araştırması zaman kaybı ve yol ücreti vs. hesaba katıp 200 kafadan daha koyarsan 2000₺ ediyor, biraz fiyatı indirebilirsen makul fiyat.

Merhaba arkadaşlar. Daha önce önerilerinizle sistem kurmuştum, hala sorunsuz kullanıyorum. Bir sistem daha almaya karar verdim. Bir arkadaş sistemini 2.500 TL'ye satıyor. Pişman eder mi? Sistem:
  • Işlemci: AMD Ryzen 3 1200.
  • RAM: 8 GB DDR4 3000MHz.
  • Ekran kartı: MSI Aero RX560 4 GB GDDR5.
  • Bellek: 500GB SSD Toshiba.
  • Güç kaynağı: 500W.
  • Kasa: Izoly RGB vıew.

Temiz olduğuna eminseniz alınabilir ilerde 8 GB daha RAM ekleyip GPU'yu bir tık yükseltirsiniz idare eder uzun süre.

• Işlemci: AMD Ryzen 3 1200.
  • RAM: 8 GB DDR4 3000MHz.
  • Ekran kartı: MSI Aero RX560 4 GB GDDR5.
  • Bellek: 500GB SSD Toshiba.
  • Güç kaynağı: 500W.
  • Kasa: Izoly RGB vıew.

2500 TL'ye RX 570'li bilgisayar toplayabilirim sana istersen.

@Rustin Cohle
@Michael/Scofield
@enes.wtp
@kandes2
@G8341

Hepinize çok teşekkür ederim, bilgiler yardımcı oldu. Parça parça almaya kalkarsam çok zamanımı alır ve becebileceğimi hiç sanmıyorum.
Ayrıca SSD değil, HDD'imiş.
Bir çok yerde ikinci el piyasasına baktım, sıfırdan daha pahalıya geliyor. Ayırdığım bütçem de kısıtlı. (Salgın hastalıklardan dolayı)
3.000 TL'ye kadar hazır sistem önerirseniz çok memnun olurum.
Tekrar çok teşekkür ederim herkese.

@Rustin Cohle
@Michael/Scofield
@enes.wtp
@kandes2
@G8341

Hepinize çok teşekkür ederim, bilgiler yardımcı oldu. Parça parça almaya kalkarsam çok zamanımı alır ve becebileceğimi hiç sanmıyorum.
Bir çok yerde ikinci el piyasasına baktım, sıfırdan daha pahalıya geliyor. Ayırdığım bütçem de kısıtlı. (Salgın hastalıklardan dolayı)

3000 TL fiyata sıfır PC zor bu dönemde. İkinci el PC'lere yönelmeni tercih ederim. Parça parça da toplayabilirsin.

@Rustin Cohle
@Michael/Scofield
@enes.wtp
@kandes2
@G8341

DRAGON-VAMPIRIC/AMD Ryzen 3 1200/MSI RX 570 ARMOR 4G OC/8GB DDR4/240GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
Teknobiyotik E1 Intel i3 9100F 3.6GHz, RX570 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
Bunlar var sıfır olarak iyi sistem denebilecek.

• İşlemci: AMD Ryzen 3 1200
  • RAM: 8 GB DDR4 3000MHz
  • Ekran kartı: MSI Aero RX560 4 GB GDDR5
  • Bellek: 500GB SSD Toshiba
  • Güç kaynağı: 500W
  • Kasa: Izoly RGB VIEW
Çok pahalı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı