2. El Razer Blackwidow Almak

bedirhanaras01

Hectopat
Katılım
1 Nisan 2018
Mesajlar
36
Senelerdir bu Razer'ın Blackwidow klavyesinde aklım vardı para biriktirir alırım diyordum fakat genellikle harcamam gerekiyordu ve de biliyorsunuz ki klavyenin fiyatı her geçen gün artmaya devam ediyor. Bende parayı biriktiremiyeceğimi anladım ve 2.el almaya yöneldim. Tek bi sorum var tuş ömrü en fazla olan klavye diyorlar ama adam 2 sene kullanmış gidip ona 400 TL mi vermek daha mantıklı yoksa ultimate versiyonunun 4.5 ay kullanılmışına 280 TL vermek mi daha mantıklı ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2 el klavye mouse alma taraftarı değilim açıkçası. Blackwidow Chromelar 700TL civarına kadar indirim zamanları düşüyor taksiyle falan alabiliyorsan senin için daha iyi olur ayrıca daha geçen hafta mis gibi indirimler vardı illa Razer mı olmak zorunda alacağın klavye??
 
2. El klavye almak yerine o fiyata Hyperx sıfır klavye alabilirsiniz. İlla Razer diyorsanız Razer Huntsman Optik Switch klavye İtopya'da 752₺ şu anda. Bu yönde tercihte bulunabilirsiniz. Alacağınız 2. el ürün de Blackwidow 2016 modeliyse şahsen tavsiye etmem, V2 veya BW X Chroma modellere bakın en azından.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı