Nasıl yok? Neden yokmuş?Alacağın kart düşük model olduğu için DLSS olmasının bir anlamı yok. 6700 XT daha güçlü.
Nasıl yok? Neden yokmuş?
FSR 3.0'ı bende bekliyorum ancak hali hazırda olan FSR 2'yi bile az oyun destekliyor. Sorsan açık kaynak kodlu. FSR 3.0, vadettikleri performansı verse dahi oyunların çoğu desteklemedikten sonra bir önemi yok. RX 6800'e ise daha önceden bakmamıştım. 2. el fiyatları kaç TL bandında olduğuna bir bakmak gerek.İkilemde bırakan bir seçenek. DLSS'i 3.0 olmadıkça çok ciddi bir artı olarak görmüyorum FSR'ın gelişmesi ve 3.0 versiyonunun tüm kartlara geleceğinden ötürü. VRAM evet can sıkıcı olabilir ama 1080P'de yine 8 GB da kurtarır.
Yok mu ortalarda bir RX 6800 ikisini de elesen?
6800 alırsa çok rahat eder aynen. Ben yinede katılmıyorum ama aksi halde 6700 XT tercih edilmeli. Düşük nvidia kartları tamamen para israfı.İkilemde bırakan bir seçenek. DLSS'i 3.0 olmadıkça çok ciddi bir artı olarak görmüyorum FSR'ın gelişmesi ve 3.0 versiyonunun tüm kartlara geleceğinden ötürü. VRAM evet can sıkıcı olabilir ama 1080P'de yine 8 GB da kurtarır.
Yok mu oralarda bir RX 6800 ikisini de elesen?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.