2. el RTX 3060 Ti vs RX 6700XT

• Konuyu başlatan Adieu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 48
  • Görüntüleme 2.902
FSR 3.0'ı bende bekliyorum ancak hali hazırda olan FSR 2'yi bile az oyun destekliyor. Sorsan açık kaynak kodlu. FSR 3.0, vadettikleri performansı verse dahi oyunların çoğu desteklemedikten sonra bir önemi yok. RX 6800'e ise daha önceden bakmamıştım. 2. el fiyatları kaç TL bandında olduğuna bir bakmak gerek.

Bak bakalım, XT olanı değil düz modeli. FSR 2.2'yi ben çok fazla oyunda gördüm ne bileyim yeni çıkanların hepsi de direkt destekli çıkıyor. Gidip 5 senelik oyunlarda da DLSS, FSR açacak halin yok.

6800 indirirsen zaten hem kas gücü hem de 16 GB VRAM'i hiçbir alternatife yer bırakmaz saf gücüyle akar.

Ulan 3060 Ti da ne gibi bir performans alacakta DLSS açacak çayıra bayıra NVIDIA alın demeyin. 3080 3090 4K serisi almıyor adam 3060 Ti ile 6700 XT kıyaslıyor.
Alacak arkadaş yüksek ihtimal 1080P oyunculuk için alacak.
3060 Tİ ın 1080P de eli güçlü,DLSS de buna bir etmen.
15 yaşında olmak bir kusur değil fakat insanlara böyle ithamlarda bulunmanız yanlış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İstediğin kadar video at %1 daha iyi olacak farkını göremeyecek bile olduğun görüntü kalitesini, performansından kısıyorsun paranı gidip çöpe atıyorsun. 8gb VRAM nedir? Bu kartlarda RT açıldığı zaman FPS düşmeye başlıyor zaten. Kafanız oraları bir almaya başlasa anlayacaksınız

Hiç şahit olmadım.

RT eşittir VRAM kullanımı demektir. 3060 12 GB RT açıkken bu yüzden 3060 Ti ile 3070'i ezdi Legacy'de. Gelecekteki oyunlarda bu grafik çok sık görünecek çünkü oyunlar direkt VRAM ağırlıklı çıkıyor.

Screenshot_5 (1).jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı