2. el RX 5700-XT-6600 kartta Wattman nasıl anlaşılır?

Merhaba, bütçem yettiği düzeyde RX 5700-XT-6600 almayı düşünüyorum. 5000 serisini 2500 civarına bulabildiğim için düşünüyorum çünkü çok bütçem yok (2 ay içinde alacağım, araştıracağım kartları en uygununu bulana kadar.) Neyse asıl sorum şu, kartı aldım 2-3 gün kullandım her şey iyi onay verdim ardından sonraki hafta Wattman & siyah ekran yersem ne olacak? Nasıl anlayacağım kartın yazılımsal sorunu olduğunu 2-3 gün içinde? RX 5000 serisi biraz sorunlu bir seri sonuçta, bir de 5700-XT'nin miningde kullanılmış olma ihtimali var. 6600 ise bütçeyi artırmam gerekecek maalesef öğrenciyim aldığım burstan koya koya yükseltiyorum bütçemi. Çekiniyorum almaktan AMD. Onun dışında 2060 var bulsam VRAM/performans konusunda da yetersiz bir kart almaya yanaşmak istemiyorum açıkçası. Fikirleriniz nedir?

3060' a yakın bir kart performans olarak. Fena sayılmaz. DLSS tarafını hiç kullanmadım. DLSS' ten pek bir şey beklemeyin ama 4bin civarlarına RX 6600 de bulunabiliyor. Bütçe ve zaman meselesi. Sabırla bütçenizi genişletmenizi tavsiye ederim ama 2060 Super hala iyi bir kart.

3060' a yakın bir kart performans olarak. Fena sayılmaz. DLSS tarafını hiç kullanmadım. DLSS' ten pek bir şey beklemeyin ama 4bin civarlarına RX 6600 de bulunabiliyor. Bütçe ve zaman meselesi. Sabırla bütçenizi genişletmenizi tavsiye ederim ama 2060 Super hala iyi bir kart.
3 bin civarına var RX 6600 2060 süper yerine onu almayı da düşünebilirim ama 2. el olunca bir endişe oluyor. Muhtemelen bütçe artıracağım gibi duruyor.

Hocam tam bilgim yok ama,ben 6600xt kullaniyorum 2 defa watman hatasi aldim 2 sindede amd uyardi zaten,sorun 5 dkkaya çözüldü
Peki bir sıkıntı çıktı mı uyarıyı aldıktan sonra? Kullanımı engelleyen bir sıkıntı vb.

3300x / RTX 2060 Super testleri

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler. Muhtemelen seçimimi 2060S ve 6600'den yana kullanacağım. Zaten darboğaz olmayacağı aşikar.

Ekran felan gitmedi,ekran karti hata verdi,sonra amd software ile,kendi kendini güncelledi,watman hatasini çözdük vs felan die mesaj atti
Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı